Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE VALLDEMOSSA

Núm. 779258
Acord del Ple de data 27 de novembre de 2023, pel qual s’aprova inicialment la proposta de Modificació 1/2021 de les NNSS de planejament de Valldemossa

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El Ple municipal, en sessió de data 27 de novembre de 2023, va adoptar el següent acord:

«PRIMER. Aprovar inicialment la proposta de Modificació 1/2021 de les NNSS de planejament de Valldemossa, consistent en l'ordenació d'un sistema general d'infraestructures i equipaments de recollida municipal de residus, d'acord amb la documentació tècnica redactada pel tècnic redactor Sr. Jaume Xavier Luis Salas, de l'empresa MARÈS, ARQUITECTURA, PAISATGE I TERRITORI, SL.

SEGON. Suspendre l'atorgament de qualsevol classe d'autoritzacions i llicències urbanístiques en la parcel·la núm. 100 del polígon núm. 1 del terme municipal de Valldemossa (referència cadastral núm. 07063A001001000000EL), suspensió que s'efectua, per remissió, de conformitat amb el que disposa l'article 51 de la Llei 12/2017, de 29 de desembre, d'urbanisme de les Illes Balears:

TERCER. Sotmetre a exposició pública la proposta d'ordenació del sistema general per un termini de 24 dies hàbils, tant pel que fa a la documentació substantiva com pel que fa a la documentació ambiental.

QUART. Sol·licitar els informes preceptius a les Administracions Públiques afectades, informes que han de ser emesos en un termini màxim de 20 dies hàbils».

Durant el període d'exposició pública podrà examinar-se aquest projecte per qualsevol persona i formular-se les al·legacions que procedeixin. A tals efectes, la documentació tècnica queda a la disposició dels interessats perquè pugui ser examinat en el DEPARTAMENT D'URBANISME durant el referit període, en horari d'atenció al públic, de dilluns a divendres, o a la seu electrònica municipal.

 

Document firmat electrònicament (12 de desembre de 2023

El batle Nadal Torres Bujosa)