Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE VALLDEMOSSA

Núm. 779169
Exposició pública de l’acord del Ple de data 27 de novembre de 2023, pel qual s’aprova inicialment la proposta de Modificació 1/2023 de les NNSS de planejament de Valldemossa

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El Ple municipal, en sessió de data 27 de novembre de 2023, va adoptar el següent acord:

«PRIMER. Aprovar inicialment la proposta de Modificació 1/2023 de les NNSS de planejament de Valldemossa, redactada pel tècnic redactor Sr. Jaume Xavier Luis Salas, de l´empresa MARÈS, ARQUITECTURA, PAISATGE I TERRITORI, SL, juntament amb el corresponent Estudi Ambiental Estratègic.

SEGON. Sotmetre a informació pública la documentació comprensiva de Modificació 1/2023 de les NNSS de planejament de Valldemossa, que té per objecte determinar un Sistema Integral de Sanejament i Depuració del Nucli urbà de s´Estaca, així com l'Estudi Ambiental Estratègic, durant un termini mínim de trenta dies, que s'anunciarà, almenys, en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, en un dels diaris de major difusió de la Comunitat i a la seu electrònica de l'Ajuntament, en la qual constarà la documentació completa. Durant aquest període quedarà l'expedient a la disposició de qualsevol que vulgui examinar-ho perquè es presentin les al·legacions que s'estimin pertinents. Així mateix, estarà a disposició a la seu electrònica d'aquest Ajuntament [http://valldemossa. sedelectronica.es].

TERCER. Suspendre la tramitació i l'atorgament d'autoritzacions i llicències urbanístiques, i la possibilitat de presentar comunicacions prèvies, a les àrees en què les noves determinacions suposin una modificació del règim urbanístic. L'àmbit de la suspensió de llicències és el que s'indica en el Resum executiu de la Modificació 1 /2023 de les NNSS de planejament de Valldemossa, redactat pel tècnic Sr. Jaume Xavier Luis Salas, i es correspon amb la ubicació d'infraestructures i equipaments de tractament d'aigües residuals en sòl rústic:

La durada de la suspensió és de dos anys, prorrogable un any més si es repeteix el tràmit d' informació pública i, amb l´aprovació provisional de manera automàtica un altre any més. Aquesta suspensió es publicarà conjuntament amb l'aprovació inicial.

QUART. Notificar als qui haguessin sol·licitat llicències amb anterioritat al present Acord la suspensió d'aquestes, indicant el seu dret a indemnització per les despeses realitzades en concepte de projectes tècnics, taxes municipals i altres tributs que haguessin satisfet.

CINQUÈ. Sol·licitar els informes sectorials la sol·licitud dels quals hagi de realitzar-se després de l'aprovació inicial».

Durant el període d'exposició pública podrà examinar-se aquest projecte per qualsevol persona i formular-se les al·legacions que procedeixin. A tals efectes, la documentació tècnica queda a la disposició dels interessats perquè pugui ser examinat en el DEPARTAMENT D'URBANISME durant el referit període, en horari d'atenció al públic, de dilluns a divendres, o a la seu electrònica municipal.

 

(Signat electrònicament: 12 de desembre de 2023

El batle Nadal Torres Bujosa)