Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT D'ANDRATX

Núm. 777594
Extracte Bases Generals Concurs betlems per a particulars 2023

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Aprovada per la Junta de Govern Local, en sessió ordinària celebrada el dia 05/12/2023, les Bases Generals Concurs betlems per a particulars 2023, es fa públic l'extracte de la present convocatòria:

EXTRACTE DE LES BASES GENERALS CONCURS DE BETLEMS PER A PARTICULARS 2023

Codi de la Convocatòria: 731863

De conformitat amb el previst en els articles 17.3.b i 20.8.a de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions, es publica l'extracte de la convocatòria el text complet de la qual pot consultar-se en la Base de dades Nacional de Subvencions (http://www.pap.minhap.gob.es/bdnstrans/index):

Primer. Beneficiaris.

Podran participar en el concurs totes aquelles persones residents al terme municipal d'Andratx.

Els participants hauran de complir tots els requisits establerts a l'article 13 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, Llei General de Subvencions. Es destaca la necessitat de trobar-se al corrent amb les obligacions tributàries davant la Seguretat Social, l'Administració pública de la Comunitat Autònoma, l'Agència Estatal d'Administració Tributària (AEAT) i l'Ajuntament d'Andratx.

La Tresoreria Municipal de l'Ajuntament d'Andratx expedirà, d'ofici, una certificació que acreditarà si els sol·licitants compleixen amb les seves obligacions fiscals envers aquest Ajuntament i si tenen o no deutes pendents amb el mateix, ja sigui per conceptes tributaris o no tributaris.

Segon. Objecte i finalitat de la convocatòria.

L'objecte d'aquesta convocatòria, promoguda per l'Ajuntament d'Andratx, té com a missió la preservació de les tradicions nadalenques i l'estimul de la participació ciutadana durant les festes de Nadal.

Amb aquest propòsit, s'obre un concurs de Betlems destinat als particulars, amb una cordial invitació a tots els ciutadans perquè hi preguin part.

Tercer. Bases reguladores.

Ordenança General de Subvencions de l'Ajuntament d'Andratx publicada al BOIB núm. 47 de dia 20/04/2017.

http://www.caib.es/eboibfront/ca/2017/10643

Quart. Finançament i import del concurs. Crèdit pressupostari.

Per fer front a la present convocatòria, es destina la quantitat total de 700 euros (€) distribuïts de la següent manera:

PREMIS

IMPORT (METÀL·LIC)

Betlem

1er Premi Betlem

175 €

2on Premi Betlem

100 €

3er Premi Betlem

75 €

Betlem Infantil

1er Premi Betlem

175 €

2on Premi Betlem

100 €

3er Premi Betlem

75 €

El pagament d'aquests premis, seran abonats amb càrrec a la partida corresponent, un cop duta a terme la tramitació legalment establerta.

Durant l'exercici pressupostari 2024, es destina la quantitat de 700 euros (€) a les subvencions objecte d'aquesta convocatòria, amb càrrec a l'aplicació pressupostària 933.22609 TRADICIONS.

Cinquè. Termini de presentació de les sol·licituds

El termini de presentació de sol·licituds (Annex I) i la resta de documentació obligatòria serà des del següent dia hàbil comptadors a partir del dia següent a la publicació d'aquesta convocatòria al Butlletí Oficial de les Illes balears (BOIB) fins dia 21 de desembre de 2023.

La inscripció en aquest concurs és totalment gratuïta.

Les sol·licituds es podran presentar, d'acord amb el que estableixen els articles 14.2, 14.3, 16.4 i 66, de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, de Procediment Administratiu Comú de les administracions públiques, de les següents formes:

- Presencialment: Davant del Servei d'Atenció Ciutadana (SAC) de l'Ajuntament d'Andratx, amb cita prèvia (de 8:00 a 13:30 de dilluns a divendres) o qualsevol de les oficines de registre de l'Administració autonòmica, de l'Administració General de l'Estat, de la resta de comunitats autònomes o de les entitats que integren l'Administració local. També es podran presentar davant les oficines de Correus, dins d'un sobre obert, a fi que el personal de l'oficina pugui indicar, mitjançant segell oficial, lloc, data i l'hora exacta en què s'ha efectuat el registre.

- Telemàticament. A travès de la Seu Electrònica de l'Ajuntament d'Andratx mitjançant el tràmit específic (en tot cas, subjectes obligats a relacionar-se a través de mitjans electrònics amb les administracions públiques i, opcionalment, persones físiques no obligades). És necessari disposar d'un dels mètodes d'identificació permesos (certificat electrònic, DNI electrònic o Cl@ve pin).

Si la sol·licitud no compleix els requisits establerts a la convocatòria, l'òrgan gestor ha de requerir a la persona interessada per a que ho esmenti en el termini màxim de 10 dies hàbils, amb la indicació de que, si no ho fa, es considerarà com que ha desistit de la sol·licitud, prèvia resolució que ha de ser dictada en els terminis previstos a l'article 68 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, de Procediment Administratiu Comú de les administracions públiques.»

La qual cosa es fa públic pel seu coneixement general.

 

Andratx, document signat electrònicament (11 de desembre de 2023

La batlessa-presidenta Estefanía Gozalvo Guirado)