Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció primera. Nomenaments, situacions i incidències

AJUNTAMENT DE FERRERIES

Núm. 775733
Nomenament de funcionària de carrera referent al procés d'estabilització

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

D'acord amb allò que estableix l'article 136 del Text refós de les disposicions legals vigents en matèria de règim local, aprovat pel Reial decret legislatiu 781/1986, de 18 d'abril, i d'acord amb l'establert a l'article 35 del Decret 27/1994, d'11 de març, pel qual s'aprova el reglament d'ingrés del personal al servei de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears; es fa públic que mitjançant la resolució que s'indica al llistat s'ha procedit a efectuar el nomenament de la funcionària de carrera, que s'assenyala a continuació, d'acord amb la proposta del tribunal qualificador de la convocatòria de la fase de concurs de l'oferta pública d'ocupació extraordinària per estabilització de l'Ajuntament de Ferreries publicada en data 18 de novembre de 2022, al BOIB núm. 149, i la posterior modificació amb data 24 de desembre de 2022, BOIB núm. 167.

Nº DE RESOLUCIÓ

DATA

NOM I COGNOMS

DNI

PLAÇA

825/2023

04/12/2023

Mª José Lluch Moll

***3643**

Auxiliar Administrativa

El personal nomenat haurà de signar el nomenament i formalitzar el contracte en el termini de 3 dies, a comptar des de l'endemà de la seva publicació al BOIB.

Contra la present resolució, que posa fi a la via administrativa, i publicada íntegrament al tauler d'edictes i a la seu electrònica de l'Ajuntament, es pot interposar, alternativament: o bé recurs de reposició potestatiu, en el termini d'un mes, a comptar des de l'endemà de la publicació del present anunci, davant l'Alcaldia d'aquest ajuntament, d'acord amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques; o bé recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu de Palma, en el termini de dos mesos, a comptar des de l'endemà de la publicació del present anunci, d'acord amb l'article 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, de la jurisdicció contenciosa administrativa.

Si s'optés per interposar el recurs de reposició potestatiu, no es podria interposar recurs contenciós administratiu fins que aquell no fos resolt expressament o quan se n'hagués produït la desestimació per silenci. Tot açò, sense perjudici que es pugui exercir qualsevol altre recurs que s'estimi pertinent. 

 

Ferreries, signat en la data de la signatura electrònica (7 de desembre de 2023)

El batle Pedro Pons Huguet