Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

CONSELL INSULAR DE MALLORCA

PLE, COMISSIÓ DE GOVERN, CONSELL EXECUTIU I PRESIDÈNCIA

Núm. 775004
Decret de la Presidència del Consell Insular de Mallorca pel qual es determina el règim de dedicació d’un conseller electe

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets

1. El Ple del Consell Insular de Mallorca en sessió extraordinària de dia 19 de juliol de 2023 va establir el règim de dedicació, les retribucions i les indemnitzacions de les persones membres de la corporació.

2. De conformitat amb l'anterior, es va delegar en la Presidència del Consell Insular l'execució d'aquest acord per determinar els membres de la corporació que exerceixen les funcions en règim de dedicació exclusiva o parcial, amb la finalitat de complir el que es disposa en els apartats 3 i 5 de l'article 75 de la Llei reguladora de les bases de règim local.

3. Dia 25 de juliol de 2023 aquesta Presidència va dictar Decret pel qual es determina els consellers i les conselleres que exerceixen les seves funcions en règim dedicació exclusiva, parcial i amb règim de dietes per assistència a les sessions del Ple.

4. En la sessió ordinària de dia 9 de novembre de 2023 del Consell Insular de Mallorca, es va donar compte l'escrit de renúncia al càrrec de la consellera Raquel Sánchez Collados presentant dia 3 de novembre de 2023, amb efectes del mateix dia 3 de novembre.

5. En el Ple de dia 23 de novembre de 2023 va prendre possessió del càrrec de conseller electe el Sr. Bartomeu Caldés Quetglas.

6. Dia 27 de novembre de 2023, s'ha rebut escrit per part del Grup de consellers Partit Popular del Consell de Mallorca, on es comunica que el nou conseller electe, exercirà les seves funcions en règim de dedicació per dietes per assistir a les sessions ordinàries del Ple del Consell Insular de Mallorca.

Per tot això,

DECRET

1. Determinar que el Sr. Bartomeu Caldés Quetglas, ha d'exercir les seves funcions en règim de dietes per assistència a les sessions del Ple.

2. Comunicar-ho a la persona interessada i publicar el contingut d'aquest Decret en el Butlletí Oficial de les Illes Balears i en la Seu electrònica del Consell Insular de Mallorca.

3. Donar-ne compte al Ple en la primera sessió que tengui lloc.

 

Palma, a la data de la signatura electrònica (7 de desembre de 2023)

El president del Consell Insular de Mallorca  Llorenç S. Galmés Verger