Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció I. Disposicions generals

AJUNTAMENT DE MARRATXÍ

Núm. 771864
Aprovació definitiva modificació de l’annex de subvencions nominatives del pressupost 2023 i l’expedient de modificació de les bases d’execució del pressupost 2023

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Es fa públic, per a general coneixement, que aquesta Corporació en sessió plenària celebrada el dia 31 d'octubre de 2023, adoptà acord que ha resultat definitiu, per no haver-se presentat reclamacions contra el mateix, d'aprovar l'expedient de modificació de l'annex de subvencions nominatives del pressupost 2023 i l'expedient de modificació de les bases d'execució del pressupost 2023.

MODIFICACIÓ:

BASE 4a.- Crèdits extraordinaris i suplements de crèdits.

(...)

Quan hagi de realitzar-se alguna despesa que no pugui retardar-se fins a l'exercici següent i no existeixi crèdit o sigui insuficient o no ampliable el consignat al Pressupost de la Corporació, s'ordenarà la incoació pel President o, si s'escau, regidor delegat en matèria d'Hisenda dels següents expedients:

(...)

BASE 6a.- Transferències de Crèdits:

(...)

Òrgan competent per a la seva autorització (a sol·licitud de la regidoria i previ informe de la Intervenció):

- El President de l'Entitat Local o, si s'escau, regidor delegat en matèria d'Hisenda, sempre que es refereixi a altes i baixes de crèdits de personal, fins i tot  aquells que  pertanyin a diferents àrees de despesa, i a transferència dels crèdits entre aplicacions pertanyent a la mateixa àrea de despesa, a proposta dels respectius Regidors delegats o per iniciativa pròpia. 

(...)

BASE 7a.- Generació de crèdits per ingressos.

(...)

2. Aprovació:

Correspon l'aprovació de l'expedient al President de l'Entitat o, si s'escau, regidor delegat en matèria d'Hisenda, previ informe de l'Interventor.

(...)

BASE 8a.- Incorporació de romanents de crèdits.

(...)

Òrgan competent per aprovar les incorporacions de crèdits

1. Al Pressupost de l'Entitat Local, el president de la mateixa o, si s'escau, regidor delegat en matèria d'Hisenda.

(...)

BASE 10a.- Normes sobre el procediment d'execució dels pressupostos.

(...)

c) Correspon al President l'Autorització i Disposició de despeses:

En tots els assumptes de la seva competència segons la LBRL, la LCSP i demés disposicions legals o reglamentàries i aquestes Bases d'Execució. No obstant això, podrà delegar en els regidors o en la Junta de Govern Local quan la legislació així ho prevegi.

Llevat en subvencions i aprovació i signatura de convenis, per Decret de Batlia núm. 2023/5001, de 3/10/2023, es delega l'autorització i disposició de despeses en el regidor delegat d'Economia, excepte en contractes no menors, i en menors d'import igual o superior a 8.000€ (IVA inclòs) en obres o 5.000€ (IVA inclòs) en la resta de tipus contractuals, en què es delega en el regidor delegat de Contractació; i en nòmines, ajuts i indemnitzacions al personal de la Corporació, en què es delega en el regidor delegat de Recursos Humans.  

(...)

Per Decret de Batlia núm. 2023/5001, de 3/10/2023, es delega el reconeixement d'obligacions derivades de compromisos de despesa legalment adquirits en els mateixos termes que l'autorització i disposició de despeses.

(...)

L'ordenació de pagaments d'aquelles obligacions prèviament reconegudes correspondrà al President d'aquesta Entitat Local o, si s'escau, regidors delegats en els termes del Decret de delegació, i en els Organismes Autònoms a l'òrgan que pels seus Estatuts la tingui atribuïda.

BASE 15a.-Normes especials per a subvencions i convenis.

(...)

La disposició  d'aquestes subvencions es realitzarà pel batle-president, a petició motivada de l'entitat on consti les despeses realitzades o previstes degudament acreditades i segons les necessitats financeres d'aquestes, essent el límit mensual de 1/12 part de la subvenció atorgada justificant si excedeix aquest límit o en cas que s'opti per disposicions trimestrals aquest límit serà d'1/4 de la part de la subvenció atorgada.

(...)

Segons el que disposa l'article 171 del text refós 2/2004, pel qual s'aprova la Llei reguladora de les hisendes Locals, es podrà interposar directament contra l'acord esmentat, recurs contenciós administratiu en el termini de dos mesos a comptar des de l'endemà de la publicació d'aquest anunci al BOIB.

 

Marratxí, 5 de desembre de 2023

El regidor d'Economia (Francisco José Pizá)