Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE CALVIÀ

OFICINA MUNICIPAL DE TRIBUTS

Núm. 771604
Aprovació inicial modificació de l'ordenança reguladora de la prestació patrimonial pública no tributària per la prestació del servei de clavegueram i l'ordenança reguladora de la prestació patrimonial pública no tributària per la prestació del servei de subministrament d'aigua a través de xarxa domiciliària

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El Ple municipal, en sessió ordinària celebrada el dia 30 de novembre de 2023, va adoptar l'acord provisional d'aprovació de les següents ordenances:

1. Ordenança reguladora de la prestació patrimonial pública no tributària per la prestació del servei de clavegueram, regulada fins a la data per l'ordenança fiscal núm. 10.

2. Ordenança reguladora de la prestació patrimonial pública no tributària per la prestació del servei de subministrament d'aigua a través de xarxa domiciliària, regulada fins a la data per l'ordenança fiscal núm. 18.

Els esmentats acords i els seus respectius expedients s'exposen al públic i als interessats per un termini de 30 dies comptats a partir del següent al de la publicació de l'Edicte d'exposició, per tal que es puguin examinar a l'Oficina Municipal de Tributs, carretera Calvià-Palmanova núm. 40, i presentar-hi les reclamacions que s'estimin oportunes, tal com disposen els articles 100 i següents de la Llei 20/2006 de 15 de desembre, municipal i de règim local de les Illes Balears.

També poden accedir als documents dels expedients des del tauler d'anuncis de la següent adreça electrònica:

https://seuelectronica.calvia.com

Transcorregut aquest termini no havent-se presentat reclamacions ni al·legacions, el present acord quedarà elevat a definitiu sense necessitat de nou acord, de conformitat amb l'article 102 de l'esmentada llei, publicant-se el text íntegrament en el BOIB.

 

Calvià, 7 de desembre de 2023

El tinent de batle delegat d'Economia, Contractació i Esports  Javier Tascón Piña