Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció primera. Contractació Pública

AJUNTAMENT DE BÚGER

Núm. 768856
Resolució d'Alcaldia núm. 215 de data 5 de desembre de 2023 de l'Ajuntament de Búger per la qual es procedeix a la convocatòria de concurs per a adquisició de bé immoble

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

De conformitat amb la Resolució d'Alcaldia de data 05 de desembre de 2023, per mitjà del present anunci s'efectua convocatòria del concurs per a l'adquisició d'un bé immoble per l'Ajuntament de Búger, conforme a les següents dades:

1. Objecte del concurs: Adquisició d'un bé amb les següents característiques:

Localització

Nucli urbà de Búger

Classe:

Solar

Superfície:

Superfície mínima 300 m²

Destinació del bé:

Aparcament i zona verda

Altres circumstàncies rellevants:

Solar amb possibilitat de dos o més accessos diferents per tal de poder desenvolupar els dos usos sense interferències. Solar preferiblement  sense edificacions. Immoble sense càrregues.

2. El termini per a la presentació d'ofertes serà de set (7) dies hàbils a partir de l'endemà al dia de publicació en el Butlletí Oficial de les Illes Balears del present anunci.

3. L'acte d'obertura tindrà lloc l'endemà del dia de finalització del termini per presentar les ofertes, a les 12.00 hores, a l'Ajuntament de Búger.

4. El plec de condicions es troba a la disposició de les persones interessades en el perfil del contractant al qual tindrà accés segons les especificacions que es regulen a la pàgina web municipal [https://www.ajbuger.net]  i a la seu electrònica de l'Ajuntament [https://buger.sedelectronica.es].

 

(Signat electrònicament: 5 de desembre de 2023)

L'alcalde Pere Torrens Escalas