Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA DE PRESIDÈNCIA I ADMINISTRACIONS PÚBLIQUES

Núm. 768676
Resolució de la consellera de Presidència i Administracions Públiques, a proposta del director general de Funció Pública, de correcció de les errades advertides en la publicació de la Resolució de la consellera de Presidència i Administracions Públiques de 27 d’octubre de 2023 per la qual s’aproven les llistes definitives corresponents a la carrera professional horitzontal del personal funcionari i laboral dels serveis generals de l’Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears (BOIB núm. 149, de 2 de novembre)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

En data de la signatura electrònica, el director general de Funció Pública ha formulat la proposta de resolució següent:

Antecedents

1. En el BOIB núm. 149, de 2 de novembre de 2023, es va publicar la Resolució de la consellera de Presidència i Administracions Públiques, a proposta de la secretària general de la Conselleria de Presidència i Administracions Públiques per suplència del director general de Funció Pública, per la qual s'aproven les llistes definitives de les persones que accedeixen a un nou nivell corresponent a la carrera professional horitzontal del personal funcionari i laboral dels serveis generals de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, de les persones a les quals es denega l'accés a un nou nivell i de les persones a les quals es requereix l'esmena de la sol·licitud.

2. S'han advertit diversos errors que cal corregir i que afecten algunes persones que consten en els annexos de la Resolució esmentada en el punt 1 d'aquests antecedents.

3. En la Resolució esmentada en el punt 1 d'aquests antecedents, s'estableix un termini d'un mes per interposar un recurs potestatiu de reposició i un termini de dos mesos per interposar directament un recurs contenciós administratiu. Això no obstant, atesa aquesta correcció d'errades, es considera convenient, per a les quinze persones afectades per aquesta correcció, iniciar novament el còmput del termini a partir del qual poden interposar els dos recursos prevists en la Resolució esmentada en el punt 1 d'aquests antecedents.

Fonaments de dret

1. L'article 109.2 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, estableix que aquestes poden rectificar en qualsevol moment, d'ofici o a instància de les persones interessades, els errors materials, de fet o aritmètics que hi hagi en els seus actes.

2. L'article 56 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, disposa que la rectificació dels errors materials, aritmètics i de fet en actes i disposicions administratives correspon a l'òrgan que hagi dictat l'acte o la disposició.

Proposta de resolució

Atesos els antecedents exposats, tot fent ús de les atribucions que en matèria de personal em confereixen les normes vigents, propòs a la consellera de Presidència i Administracions Públiques que dicti una resolució en els termes següents:

1. Rectificar els errors observats en els annexos de la Resolució de la consellera de Presidència i Administracions Públiques, a proposta de la secretària general de la Conselleria de Presidència i Administracions Públiques per suplència del director general de Funció Pública, per la qual s'aproven les llistes definitives de les persones que accedeixen a un nou nivell corresponent a la carrera professional horitzontal del personal funcionari i laboral dels serveis generals de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, de les persones a les quals es denega l'accés a un nou nivell i de les persones a les quals es requereix l'esmena de la sol·licitud (BOIB núm. 149, de 2 de novembre de 2023). El contingut d'aquesta modificació s'adjunta com a annex a aquesta Resolució.

2. Iniciar novament, en el cas de les quinze persones afectades per aquesta correcció d'errades, el còmput del termini per presentar els recursos que preveu la Resolució de la consellera de Presidència i Administracions Públiques de 27 d'octubre de 2023 per la qual s'aproven les llistes definitives de les persones que accedeixen a un nou nivell corresponent a la carrera professional horitzontal del personal funcionari i laboral dels serveis generals de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, de les persones a les quals es denega l'accés a un nou nivell i de les persones a les quals es requereix l'esmena de la sol·licitud (BOIB núm. 149, de 2 de novembre).

No obstant aquesta modificació del termini, els recursos ja persentats per les quinze persones afectades per aquesta correcció d'errades, si n'hi ha, ja són vàlids i no cal tornar-los a presentar. 

3. Publicar aquesta Resolució en l'aplicació Portal de Serveis al Personal i en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Per tot això, dict la següent

Resolució

Manifestar la conformitat amb la proposta de resolució i dictar-ne resolució en els mateixos termes.

Interposició de recursos

Contra aquesta Resolució, que exhaureix la via administrativa, es pot interposar un recurs potestatiu de reposició davant l'òrgan que la dicta en el termini d'un mes comptador des de l'endemà de la publicació, d'acord amb l'article 123 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, i amb el que estableix l'article 57 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

També es pot interposar directament un recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu de Palma en el termini de dos mesos comptadors des de l'endemà de la data de publicació d'aquesta Resolució, d'acord amb el que estableixen els articles 8.2 i 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa, sens perjudici de qualsevol altre recurs que es consideri procedent interposar.

 

(Signat electrònicament: 5 de desembre de 2023)

La consellera de Presidència i Administracions Públiques Antònia Maria Estarellas Torrens El director general proposant Antoni Mesquida Bauzá

Documents adjunts