Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

CONSELL INSULAR DE MALLORCA

PLE, COMISSIÓ DE GOVERN, CONSELL EXECUTIU I PRESIDÈNCIA

Núm. 768300
Decret pel qual es deleguen les funcions de la Secretaria de la Comissió Insular d’Ordenació del Territori i Urbanisme i es nomena la Secretària de la Ponència Tècnica d’Ordenació del Territori i Urbanisme

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets

1. Per Decret de la Presidència del Consell Insular de Mallorca de dia 21 de maig de 2019 es va delegar la Secretaria de la Comissió Insular d'Ordenació del Territori i Urbanisme a favor del Sr. Jaume Munar Fullana i es varen nomenar com a suplents, indistintament, la Sra. Carmen Mayans Mas i la Sra. Francisca Serra Mas.

Al mateix Decret es va nomenar a la Sra. Carmen Mayans Mas Secretària de la Ponència Tècnica d'Ordenació del Territori i Urbanisme i com a suplents a la Sra. Francisca Serra Mas i el Sr. Jaume Munar Fullana.

2. La Sra. Carmen Mayans Mas ha passat a desenvolupar en comissió de serveis altres funcions en l'Agència de Defensa del Territori de Mallorca, i per tant es fa necessari efectuar un nou nomenament per a les funcions de secretaria dels esmentats òrgans col·legiats.

Fonaments jurídics

1. L'article 46.2.d) del Reglament Orgànic del Consell Insular de Mallorca disposa que seran membres, entre d'altres, el secretari o la secretària de la Comissió Insular d'Ordenació del Territori i Urbanisme, que ha de gaudir de la condició de personal funcionari del Consell Insular de Mallorca, pertànyer al grup A1 i tenir la llicenciatura en dret, i que l' ha de designar la Presidència del Consell.

2. Així mateix, l'article 48.2.a) del Reglament Orgànic del Consell Insular de Mallorca, disposa que serà membre de la Ponència Tècnica d'Ordenació del Territori i Urbanisme, el secretari o secretària que será ” la persona designada com a secretari o secretària de la comissió insular. També pot exercir aquest càrrec un altre funcionari o funcionària que reuneixi les característiques requerides per al càrrec de secretari o secretària de la Comissió i nomenada pel mateix procediment.”

Per tot això, dict el següent

DECRET

1. Encomanar l'exercici de les funcions de la Secretaria de la Comissió Insular d'Ordenació del Territori i Urbanisme en favor del Sr. Jaume Munar Fullana i nomenar com a suplents, indistintament, a la Sra. Francisca Serra Mas i el Sr. Juan Luís Morey Forcades.

2. Nomenar la Sra. Francisca Serra Mas Secretària de la Ponència Tècnica d'Ordenació del Territori i Urbanisme i com a suplents, indistintament, el Sr. Juan Luís Morey Forcades i el Sr. Jaume Munar Fullana.

3. Derogar el Decret de dia 21 de maig de 2019 sobre delegació de funcions de la Secretaria de la Comissió Insular d'Ordenació del Territori, Urbanisme i Patrimoni Històric.

4. Publicar aquest Decret en el Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB).

5. Donar compte al Ple d'aquest Decret en la primera sessió ordinària que tengui lloc.

 

Palma, a la data de la signatura electrònica (4 de desembre de 2023)

El president del Consell Insular de Mallorca Llorenç S. Galmés Verger