Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA DE PRESIDÈNCIA I ADMINISTRACIONS PÚBLIQUES

Núm. 768042
Extracte de la resolució de la directora general de Relacions Institucionals i de Relacions amb el Parlament de 23 de novembre de 2023, relativa a la inscripció de la constitució de la Fundació Patronat J23 d'Inca en el Registre Únic de Fundacions de les Illes Balears

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Inscripcions formalitzades en el Registre Únic de Fundacions de les Illes Balears

Mitjançant la Resolució de la directora general de Relacions Institucionals i de Relacions amb el Parlament de 23 de novembre de 2023 es va qualificar, reconèixer i inscriure la Fundación Patronat J23 d'Inca, amb domicili al carrer Menorca, 55, 07300 Inca.

D'acord amb el que disposa l'article 6 dels Estatuts de la Fundació, aquesta entitat persegueix objectius d'interès general. Així mateix, els fins fundacionals són, entre d'altres:

  • Oferir una atenció centrada en la persona, adaptant el servei a les necessitats dels usuaris i les seves famílies.
  • Garantir el benestar dels usuaris i les seves famílies, assegurant el màxim benestar físic i emocional de la persona usuària.
  • Promoure l'autonomia de la persona usuària, identificant i reforçant les seves capacitats, potencialitats i competències.
  • Garantir la protecció del drets de les persones usuàries i preveure i intervenir en situacions d'abusos i vulnerabilitat d'aquests drets.
  • Treballar per a la inclusió, prioritzant activitats normalitzades en entorns comunitaris com puguin ser activitats d'oci, esport, cultura, etc.
  • Facilitat l'accés al mon laboral de les persones usuàries inclòs mitjançant la col·laboració de qualsevol organitzacions i empreses, públiques i privades, aixó com promoure i realitzar el control de les condicions laborals d'aquestes.
  • Proporcionar allotjament a les persones amb discapacitat intel·lectual que així ho requereixin.
  • Qualsevol altres fins lícits i complementaris dels continguts, amb caràcter enunciatiu i no limitatiu, en aquest article.

Atès tot això, la Fundación Patronat J23 d'Inca queda inscrita en el Registre Únic de Fundacions de les Illes Balears amb el número 100000000424, adscrita al Protectorat de la Conselleria de Famílies i Afers Socials del Govern de les Illes Balears.

 

(Signat electrònicament: 1 de desembre de 2023)

La directora general Francisca Ramis Pons