Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

CONSELL INSULAR DE MALLORCA

INSTITUT MALLORQUÍ D'AFERS SOCIALS

Núm. 766499
Resolució de la presidència de l’Institut Mallorquí d’Afers Socials per la qual es modifica la Resolució del president de l’IMAS per la qual s’estableix la situació administrativa del personal funcionari de carrera al qual li sigui d’aplicació el nomenament en un grup o subgrup superior previst a l’article 82 bis de la Llei 3/2007, de la Funció Pública de la CAIB

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

 

Servei de Gestió de Personal

Expedient 991310W

1. Mitjançant Resolució del president de l'Institut Mallorquí d'Afers Socials de 13 de juliol de 2021que estableix la situació administrativa del personal funcionari de carrera al qual li sigui d'aplicació el nomenament en un grup o subgrup superior previst a l'article 82 bis de la Llei 3/2007, de la Funció Pública de la CAIB.

2. La disposició final primera del Decret llei 6/2022, de 13 de juny, de noves mesures urgents per reduir la temporalitat en l'ocupació pública de les Illes Balears, modifica l'article 82.bis  de la Llei 3/2007, de 27 de març, de la funció pública de la comunitat autònoma de les Illes Balears, relatiu al nomenament provisional per millora de l'ocupació.

3. Per tal d'adaptar la regulació del nomenament provisional per millora de l'ocupació a la modificació legislativa esmentada, es considera adient dur a terme la modificació de la Resolució del president de l'IMAS de 13 de juliol de 2021.

4. La Mesa General de Negociació conjunta de personal funcionari i laboral del Consell de Mallorca  i de l'IMAS, en sessió de dia 4 d'abril de 2023, va acordar modificar la resolució del Conseller d'Hisenda i Funció Pública de 2 de juny de 2021, per la qual s'estableix la situació administrativa del personal funcionari de carrera al qual li sigui d'aplicació el nomenament en un grup o subgrup superior previst a l'article 82.bis de la Llei 3/2007, i en conseqüència modificar la Resolució del president de l'IMAS de 13 de juliol de 2021,  per la qual s'estableix la situació administrativa del personal funcionari de carrera al qual li sigui d'aplicació el nomenament en un grup o subgrup superior previst a l'article 82.bis de la Llei 3/2007. 

5. Consta l'expedient l'informe jurídic de 19 d'abril de 2023 mitjançant el qual s'informa favorablement la proposta relativa a la modificació de la Resolució del conseller d'Hisenda i Funció Pública de 2 de juny de 2021 per la qual s'estableix la situació administrativa del personal funcionari de carrera al qual li sigui d'aplicació el nomenament en un grup o subgrup superior previst a l'article 82.bis de la Llei 3/2007, de 27 de març, de la funció pública de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears. 

6. Informe jurídic favorable sobre la modificació de la Resolució del President de l'Institut Mallorquí d'Afers Socials, de 13 de juliol de 2021, per la qual s'estableix la situació administrativa del personal funcionari de carrera al qual li sigui d'aplicació el nomenament en un grup o subgrup superior previst a l'article 82 bis de la Llei 3/2007, de 27 de març, de la Funció Pública de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.  

7.  La presidència de l'Institut Mallorquí d'Afers Socials és l'òrgan competent per resoldre aquest procediment, d'acord amb allò que disposa l'article 7 dels nous Estatuts de l'Institut Mallorquí d'Afers Socials, aprovats pel Ple del Consell de Mallorca el 15 de maig de 2019 (BOIB núm. 67, del 18 de maig de 2019).

Per tot això, dict la següent

Resolució

1. Modificar la redacció de la Resolució del president de l'IMAS de 13 de juliol de 2021, per la qual s'estableix la situació administrativa del personal funcionari de carrera al qual li sigui d'aplicació el nomenament en un grup o subgrup superior previst a l'article 82.bis de la Llei 3/2007, de la funció pública, en el sentit següent:

  1. El nomenament provisional per millora de l'ocupació n un grup o subgrup immediatament superior previst a l'article 82.bis de la Llei 3/2007, de 27 de març, de la funció pública de la comunitat autònoma de les Illes Balears, es durà a terme, transitòriament  i fins a la confecció de les borses d'aspirats provinents d'haver superat alguna prova o exercici en un procés selectiu de promoció interna, mitjançant les borses de personal funcionari interí de les quals formi part el personal funcionari de carrera al qual se li ofereixi un lloc de feina vacant, respectant sempre l'ordre de prelació de la borsa.   
  2. Mentre ocupi aquest lloc de feina, el personal funcionari afectat té dret a la reserva del lloc de treball del qual és titular i es manté en servei actiu en el cos d'origen i ha de percebre les retribucions corresponents al lloc de treball efectivament acomplert, amb excepció dels triennis i la carrera professional, que percebrà d'acord amb les quanties que corresponguin al cos, l'escala o l'especialitat d'origen.

2. Publicar aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 

Palma, en la data de la signatura electrònica (24 de novembre de 2023

El conseller executiu de Benestar Social i president de l'IMAS Guillermo Sánchez Cifre

La secretària delegada de l'IMAS per suplencia (BOIB Núm. 93, 13 de juliol de 2021) Ana Cristina Gallardo Nielsen)