Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DE SINEU

Núm. 765640
Aprovació de la inclusió de la relació taxativa de supòsits en els quals l'Ajuntament de Sineu podrà sol·licitar l'auxili del SOIB a fi de promoure la difusió d'ofertes d'ocupació pública per seleccionar personal laboral temporal

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

En data 27 de novembre de 2023, el Ple de l'Ajuntament de Sineu va aprovar el següent acord:

«Primer.- Aprovar la inclusió de la relació taxativa següent de supòsits en els quals l'Ajuntament de Sineu podrà sol·licitar l'auxili del SOIB a fi de promoure la difusió d'ofertes d'ocupació pública per seleccionar personal laboral temporal: Relació taxativa de supòsits en els quals l'Ajuntament de Sineu podrà sol·licitar l'auxili del SOIB a fi de promoure la difusió d'ofertes d'ocupació pública per seleccionar personal laboral temporal:

1. En el supòsit en que la vigència de la borsa de treball de l'Ajuntament de Sineu hagi caducat.

2. En el supòsit en que la borsa de treball hagi quedat exhaurida per la indisponibilitat de tots els membres de la mateixa, una vegada hagin estat cridats seguint l'ordre de prelació de la llista.

3. En el supòsit en que l'Ajuntament de Sineu no disposi de cap borsa de treball per cobrir un determinat lloc de feina o servei que es necessiti.

L'Ajuntament es compromet, sempre que sigui possible, a tenir les bosses de feina en actiu i crear-ne de noves en cas de caducitat o trobar-se exhaurides les disponibles. Només s'acudirà a aquest conveni per causes excepcionals.

Segon.- Afegir la relació taxativa de supòsits al conveni col·lectiu del personal laboral de l'Ajuntament de Sineu com Addenda del mateix, sense perjudici que dins un termini raonable es pugui revisar el conveni col·lectiu regulador de personal laboral de l'Ajuntament de Sineu en vigor, a l'efecte d'introduir dit acord en el seu articulat.

Tercer.- Comunicar-ho al Servei d'Ocupació de les Illes Balears.»

La qual cosa es publica als efectes de l'article 38.6 del Reial Decret Llei 5/2015 de 30 d'octubre per el que s'aprova el text refós de la Llei de l'Estatut Bàsic de l'empleat públic.

 

(Signat electrònicament: 4 de desembre de 2023

El batle Tomeu Mulet Florit)