Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE CALVIÀ

OFICINA MUNICIPAL DE TRIBUTS

Núm. 764992
Acord provisional de modificació de l'ordenança fiscal reguladora del preu públic per a la prestació de serveis municipals de protecció animal

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

La Junta de Govern, en sessió extraordinària celebrada el 29 de novembre de 2023, va adoptar l'acord provisional de modificació de l'ordenança fiscal número 39 reguladora del preu públic per a la prestació de serveis municipals de protecció animal.

L'esmentat acord i el seu respectiu expedient s'exposen al públic i als interessats un mínim de 30 dies comptats a partir del següent al de la publicació de l'Edicte d'exposició, per tal que es puguin examinar a la Secció de Gestió Tributària a l'oficina municipal de tributs, carretera Calvià-Palmanova núm. 40, i presentar-hi les reclamacions que s'estimin oportunes, tal com disposa l'article 17.1 i 17.2 del RDL 2/2004 (Text Refós de la LRHL).

Transcorregut aquest termini no havent-se presentat reclamacions ni al·legacions, el present acord quedarà elevat a definitiu sense necessitat de nou acord, de conformitat amb l'article 17.3 del Reial decret legislatiu 2/2004, de 5 de març, publicant-se el text íntegrament en el BOIB.

També poden accedir als documents dels expedients desdel tauler d'anuncis de la següent adreça electrònica:

https://seuelectronica.calvia.com

 

Calvià, 30 de novembre de 2023

El tinent de batle d'Economia, Contractació i Esports Javier Tascón Piña