Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT D'INCA

Núm. 763805
Acord del Ple de l'Ajuntament de Inca de data 30 de novembre de 2023 pel qual s'aprova el Calendari Fiscal per l'exercici de 2024

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El Ple d'aquest Ajuntament, en sessió ordinària celebrada el dia 30 de novembre de 2023, va acordar la APROVACIÓ CALENDARI FISCAL EXERCICI DE 2024 del municipi d'Inca, en compliment del que es disposa en els articles 24 i 25 del Reglament General de Recaptació aprovat pel Reial decret 939/2005, de 29 de juliol, en els termes que s'exposen a continuació, publicant el present anunci de notificació col·lectiva als efectes oportuns:

A) TAXA PEL SUBMINISTRAMENT D'AIGUA

Termini de pagament:

- Primer trimestre de 2024: El pagament es realitzarà del dia 1 d'abril al dia 3 de juny de 2024 (ambdós inclosos).- Segon trimestre de 2024: El pagament es realitzarà del dia 1 de juliol al dia 2 de setembre de 2024 (ambdós inclosos).

- Tercer trimestre de 2024: El pagament es realitzarà del dia 1 d'octubre al dia 2 de desembre de 2024 (ambdós inclosos).

- Quart trimestre de 2024: El pagament es realitzarà del dia 2 de gener de 2025 al dia 3 de març de 2025 (ambdós inclosos).

B) TAXA OCUPACIÓ TERRENYS PER BARS, CAFÈS, CAFETERIES I RESTAURANTS AMB TAULES I CADIRES.

Termini de pagament: El pagament es realitzarà del dia 2 de gener de 2024 al dia 2 d'abril de 2024 (ambdós inclosos).

C) TAXA DE MERCATS.

Termini de pagament: El pagament es realitzarà del dia 1 de febrer de 2024 al dia 6 de maig de 2024 (ambdós inclosos).

D) TAXA DE CAIXERS AUTOMÀTICS, QUIOSCOS, TAXIS, COTXES DE LLOGUER, GUALS I TAXA PER DESPESES SUMPTUÀRIES.

Termini de pagament: El pagament es realitzarà del dia 1 d'abril de 2024 al dia 3 de juny de 2024 (ambdós inclosos).

E) IMPOST DE BENS IMMOBLES DE NATURALESA URBANA, RÚSTEGA I BICES, L'IMPOST DE VEHICLES DE TRACCIÓ MECÀNICA, IMPOST D'ACTIVITATS ECONÒMIQUES, PRESTACIÓ PATRIMONIAL DE CARÀCTER PÚBLIC NO TRIBUTARI PER LA PRESTACIÓ DEL SERVEI DE RECOLLIDA, TRANSPORT, TRACTAMENT I ELIMINACIÓ DE RESIDUS, TAXA DE CLAVEGUERAM, TAXA DEL CEMENTERI I TAXA PER UTILITZACIÓ PRIVATIVA O APROFITAMENT ESPECIAL DEL DOMINI PÚBLIC LOCAL DE LES INSTAL·LACIONS DE TRANSPORT D'ENERGIA ELÈCTRICA, GAS I AIGUA EN ALTA.

Termini de pagament: del dia 1 d'octubre al dia 2 de desembre de 2024, (ambdós inclosos).

F) FORMES DE PAGAMENT

- Els rebuts domiciliats en una entitat bancària es remetran a les entitats respectives perquè es carreguin en els comptes dels contribuents. Es convenient utilitzar les modalitats de domiciliació de pagament i de gestió d'abonament dels rebuts mitjançant entitats bancàries, d'acord amb el que estableix el Reglament general de Recaptació (articles 25.2 i 38).

- Els contribuents que hagin rebut l'avís o els avisos de pagament poden pagar a través de la Oficina Virtual Tributaria de l'Ajuntament, o be presentant l'avís corresponent a les oficines i/o caixers de les entitats col·laboradores, mitjançant el servei de banca electrònica en el pagament telemàtic o amb targeta de crèdit o de dèbit, amb independència de l'entitat que l'emeti.

- Els contribuents que no hagin rebut l'avís de pagament poden obtenir-lo i pagar a través de l'Oficina Virtual Tributària de l'Ajuntament d'Inca o de forma presencial en els serveis econòmics situada a la Plaça Espanya núm. 1, 07300, INCA, de dilluns a divendres de les 8.30 a les 14 hores.

G) Advertim als contribuents que, d'acord amb el que preveuen els articles 28 i 161 de la Llei 58/2003, de 17 de desembre, general tributària, un cop transcorregut el termini d'ingrés en període voluntari abans assenyalat s'iniciarà el període executiu, fet que determinarà l'exigència del recàrrec corresponent i, si escau, dels interessos de demora i de les costes que es produeixin.

Sotmetre dit calendari a informació pública, amb publicació en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, en el tauler d'anuncis de l'Ajuntament i a la disposició dels interessats a la seu electrònica d'aquest Ajuntament [http://incaciutat.sedelectronica.es].

 

(Signat electrònicament: 3 de desembre de 2023

El batle Virgilio Moreno Sarrio)