Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció primera. Nomenaments, situacions i incidències

AJUNTAMENT DE PALMA

Núm. 759430
Departament de Personal. Secció de Selecció i Provisió. Esmena errada de la publicació número 158, de data 21 de novembre de 2023

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

1. Mitjançant el decret de la regidora d'Hisenda, Funció Pública i Govern Interior núm. 20.632, de data 14 de novembre de 2023 – publicat en el BOIB número 158, de data 21 de novembre de 2023 - es va aprobar la resolución de la llista d'aspirants que han superat el concurs extraordinari de mèrits de Tècnic/a d'Administració Gneral de l'Ajuntament de Palma.

2. S'ha advertit una errada, en la redacció de la publicació.

3. S'ha advertit una errada, en el nom de la Sra. Maria de los Desamparados Cañellas Blanes.

Fonaments de dret

1. L'article 109.2 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques, estableix que “les Administracions Públiques podrán, així mateix, rectificar en qualsevol moment, d'ofici o a instàncies dels interessats, les errades materials, de fet o aritmètiques existents als seus actes.

Per tot això, dicto la següent

RESOLUCIÓ

1. Esmenar l'errada observada en la publicació en el BOIB número 158, de data 21 de novembre de 2023, pel que fa a la redacció de la publicació, en el sentit que allà on posa:

“Nomenament personal funcionari de carrera com a Tècnic/a d'Administració General”

Ha de posar:

“Resolució per la qual s'aprova la llista d'aspirants que han superat el concurs extraordinari de mèrits de Tècnic/a d'Administració General”

2. Esmenar l'errada observada en la publicació en el BOIB número 158, de data 21 de novembre de 2023, pel que fa a la redacció de la publicació, en el sentit que allà on posa:

“La regidora d'Hisenda, Funció Pública i Govern Interior va acordar el nomenament de la persones funcionària que ha superat aquest procés selectiu.

Per tot l'anterior es nomena personal funiconari/ària de carrera com a Tècnic/a d'Administració General d'aquest Ajuntament, pertanyent a l'Escala l'Administració General, Subescala tècnica, Subescala tècnica, classe superior, grup A, subgrup A1, de la plantilla de personal funcionari de l'Ajuntament de Palma a:”

Ha de posar:

“La regidora d'Hisenda, Funció Pública i Govern Interior Resolució per decret 20.632 aprova la llista de persones aspirants que han superat el procés selectiu corresponent a la taxa addicional d'estabilització de l'ocupació temporal per a l'any 2021, per cobrir 6 places de Tècnic/a d'Administració General, com a personal funcionari/ària de carrera de l'Ajuntament de Palma, pel sistema de concurs de mèrits:”

3. Esmenar l'errada observada en la publicació en el BOIB número 158, de data 21 de novembre de 2023, pel que fa al nom de la Sra. Maria de los Desamparados Cañellas Blanes, en el sentit que allà on posa:

 

COGNOMS I NOM

CAÑELLAS BLANES, MARIA DE LOS DESAMPAROS

Ha de posar:

COGNOMS I NOM

CAÑELLAS BLANES, MARIA DE LOS DESAMPARADOS

2. Publicar aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears i al web de l'Ajuntament de Palma.

 

Palma, a la data de la signatura electrònica (28 de novembre de 2023)

La cap de Departament de Personal p.d. Decret de batlia núm. 3000, de 26/02/2014 (BOIB núm. 30, de 04/03/2014) Esperanza Vega Terrón