Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA D'EMPRESA, OCUPACIÓ I ENERGIA

Núm. 759187
Anunci de la Conselleria d’Empresa, Ocupació i Energia d’obertura de tràmit d’informació pública per a la sol·licitud d’autorització administrativa prèvia i de construcció de l’ampliació de la subestació Bunyola 66 kV

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets

1. El 24 d'octubre de 2023 es va publicar en el BOE i el 28 d'octubre en el BOIB l'anunci de la Conselleria d'Empresa, Ocupació i Energia d'obertura de tràmit d'informació pública per a la sol·licitud d'autorització administrativa prèvia i de construcció de l'ampliació de la subestació Bunyola 66 kV.

2. Els serveis tècnics de la Direcció General d'Energia i Canvi Climàtic varen detectar errades materials en l'anunci publicat en el BOE i en el BOIB.

Fonaments de dret

1. L'article 56 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, disposa que la rectificació dels errors materials, aritmètics i de fet en actes i disposicions administratives correspon a l'òrgan que ha dictat l'acte o la disposició. Així mateix, la rectificació d'errors ha d'especificar, si escau, els efectes jurídics que se'n deriven i s'ha de notificar o publicar preceptivament quan faci referència a actes que han estat notificats o publicats.

2. L'article 109.2 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, estableix que les administracions públiques poden rectificar en qualsevol moment, d'ofici o a instància de les persones interessades, els errors materials, de fet o aritmètics existents en els seus actes.

Per això, dict la següent

Resolució

1. Corregir l'errada detectada en el títol de l'anunci i en la denominació de la instal·lació en els termes següents:

On hi diu:

«Anunci de la Conselleria d'Empresa, Ocupació i Energia d'obertura de tràmit d'informació pública per a la sol·licitud d'autorització administrativa prèvia i de construcció de l'ampliació de la subestació Bunyola 66 kV. Nova posició d'emmagatzematge longitudinal.»

Hi ha de dir:

«Anunci de la Conselleria d'Empresa, Ocupació i Energia d'obertura de tràmit d'informació pública per a la sol·licitud d'autorització administrativa prèvia i de construcció de l'ampliació de la subestació Bunyola 66 kV.»

I

On hi diu:

«Denominació de la instal·lació: Ampliació de subestació Bunyola 66 kV. Nova posició d'emmagatzematge longitudinal.»

Hi ha de dir:

«Denominació de la instal·lació: Ampliació de subestació Bunyola 66 kV.»

2. Publicar aquesta resolució en el BOIB i en el BOE.

Interposició de recursos

Contra aquesta Resolució, que exhaureix la via administrativa, es pot interposar un recurs potestatiu de reposició davant el conseller d'Empresa, Ocupació i Energia en el termini d'un mes comptador des de l'endemà de la publicació, d'acord amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, i l'article 57 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

També es pot interposar directament un recurs contenciós administratiu davant la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears en el termini de dos mesos comptadors des de l'endemà de la publicació, d'acord amb els articles 8 i 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

 

Palma, en la data de la signatura digital (29 de novembre de 2023)

El director general d'Economia Circular, Transició Energètica i Canvi Climàtic Diego Viu Domínguez Per delegació de competències del conseller d'Empresa, Ocupació i Energia (BOIB núm. 31, de 22/07/2023)