Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE FELANITX

Núm. 758385
Aprovació inicial de la modificació de les fitxes dels equipaments en sòl rústic núm. 3 i 9 per introduir com a ús detallat complementari o compatible les petites infraestructures de recollida de residus domèstics

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Expedient electrònic 3395/2023

De conformitat amb el procediment urbanístic que regulen els articles 59.1 i 73 de la Llei 12/2017, de 29 de desembre, d'urbanisme de les Illes Balears, en la sessió extraordinària celebrada el 29 de novembre de 2023 el Ple de l'Ajuntament de Felanitx va adoptar l'acord següent:

«Primer. Aprovar inicialment la modificació de l'ús detallat de les fitxes dels equipaments en sòl rústic corresponents als camps de futbol de Felanitx (parcel·les 123 i 145 del polígon 19) i cas Concos (parcel·la 366 del polígon 37) per introduir com a ús complementari o compatible les petites infraestructures de recollida de residus domèstics, de conformitat amb la memòria justificativa i les fitxes actualitzades que han redactat els serveis tècnics i jurídics municipals.

Segon. Sotmetre l'expedient al tràmit d'informació pública per un termini de vint dies mitjançant la publicació d'un anunci al Butlletí Oficial de les Illes Balears i a la seu electrònica de l'Ajuntament de Felanitx, així com donar audiència al Consell de Mallorca pel mateix termini.

Durant el període d'informació pública es pot consultar la documentació aprovada inicialment a l'adreça ajfelanitx.eadministracio.cat i l'expedient complet al Departament d'urbanisme de dilluns a divendres de les 9 fins les 14h, excepte festius.

Tercer. Publicar aquest acord en la forma que legalment correspongui.»

La qual cosa es fa pública als efectes oportuns, a reserva de l'aprovació de l'acta.

 

Felanitx, document signat electrònicament (30 de novembre de 2023)

La batlessa Catalina Soler Torres