Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

CONSELL INSULAR DE MALLORCA

INSTITUT MALLORQUÍ D'AFERS SOCIALS

Núm. 756613
Resolució de la Presidència de l’Institut Mallorquí d’Afers Socials per la qual es modifica el Tribunal Qualificador del procés selectiu d’estabilització pel sistema de concurs excepcional per a l’accés a les places de personal funcionari de l’escala, subescala, classe i especialitat del subgrup C1 de l’oferta pública extraordinària per a l’any 2022 de l’IMAS

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

1. En data 19 d'abril de 2023 mitjançant Resolució de Presidència de l'Institut Mallorquí d'Afers Socials es van designar els Tribunals Qualificadors del procés selectiu d'estabilització pel sistema de concurs excepcional per a l'accés a les places de personal funcionari de les escales, subescales, classes i especialitats dels subgrups C1, C2 i AP de l'oferta pública extraordinària per a l'any 2022 de l'IMAS (BOIB núm. 51 de 22 d'abril de 2023).

2. La senyora Margarita Llambias Llansó, vocal 2n suplent del Tribunal Qualificador pel sistema de concurs excepcional per a l'accés a les places de personal funcionari de l'escala, subescala, classe i especialitat del subgrup C1, ha al·legat motiu de renúncia per formar part del Tribunal Qualificador, atès que desenvolupa funcions com a delegada sindical.

Fonaments de dret

1. L'abstenció i la recusació dels membres dels tribunals qualificadors se substanciaran d'acord amb el que disposen els articles 23 i 24 de la Llei 40/2015, d'1 d'octubre, de règim jurídic del sector públic.

2. Base 6.2, Òrgans de selecció, de l'Annex II: Bases específiques de la convocatòria aprovada per Resolució del vicepresident de l'Institut Mallorquí d'Afers Socials, de data 30 de novembre de 2022.

Per tot això, dict la següent

RESOLUCIÓ

1. Modificar la composició del Tribunal Qualificador establerta en la Resolució de Presidència de l'Institut Mallorquí d'Afers Socials de 19 d'abril de 2023, per la qual es van designar els Tribunals Qualificadors del procés selectiu d'estabilització pel sistema de concurs excepcional per a l'accés a les places de personal funcionari de les escales, subescales, classes i especialitats dels subgrups C1, C2 i AP de l'oferta pública extraordinària per a l'any 2022 de l'IMAS de data 19 d'abril de 2023 (BOIB núm. 51 de 22 d'abril de 2023).

2. Designar com a nou vocal 2n suplent del Tribunal Qualificador del procés selectiu d'estabilització pel sistema de concurs excepcional per a l'accés a les places de personal funcionari de l'escala, subescala, classe i especialitat del subgrup C1 de l'oferta pública extraordinària per a l'any 2022 de l'IMAS, al senyor Julián Acuña Bennàsar.

3. Establir la composició del tribunal a l'annex d'aquesta resolució.

4.Publicar aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, en el tauler d'edictes electrònic de l'IMAS, al Portal de Selecció i a la Seu Electrònica del Consell de Mallorca.

Interposició de recursos

Aquesta resolució no posa fi a la via administrativa i contra ella es pot interposar, d'acord amb l'article 28.1 dels Estatuts de l'IMAS aprovats per Acord del Ple del Consell de Mallorca d'11 d'abril de 2019 (BOIB núm. 67, de 18 de maig de 2019), recurs d'alçada davant el Consell Executiu del Consell Insular de Mallorca, dins el termini d'un mes, comptador a partir de l'endemà de la seva publicació en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Contra la desestimació expressa del recurs d'alçada, podrà interposar-se recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu, en el termini de dos mesos, comptadors a partir de l'endemà al de la notificació de la desestimació de l'esmentat recurs.  

Contra la desestimació per silenci del recurs d'alçada, podrà interposar-se recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu, en qualsevol moment a partir de l'endemà de la desestimació presumpta (tres mesos des de la interposició del recurs sense que s'hagi notificat la resolució).

No obstant l'anterior, es pot exercitar, si n'és el cas, qualsevol altre recurs que s'estimi pertinent. Tot això de conformitat amb la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la Jurisdicció Contenciosa Administrativa, i de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

 

Palma, en la data de la signatura electrònica (24 de novembre de 2023

El conseller executiu de Benestar Social i president de l'IMAS Guillermo Sánchez Cifre)

 

ANNEX Tribunal Qualificador del procés selectiu d'estabilització pel sistema de concurs excepcional per a l'accés a les places de personal funcionari de l'escala, subescala, classe i especialitat del subgrup C1 de l'oferta pública extraordinària per a l'any 2022 de l'IMAS

Subgrup C1. Tribunal Qualificador per a les escales d'administració general i administració especial

President titular: Martí Ferriol Pons President

 

Suplent: Miquel Caldentey Bisbal

 

Vocal 1 titular (secretària): Mª del Mar González Fuster

Vocal 1 suplent (secretària): M.ª de los Desamparados Solanes Calatayud

 

Vocal 2 titular: Carmen Martínez Cantó

Vocal 2 suplent: Julián Acuña Bennàsar

 

Vocal 3 titular: Diego Hellín García

Vocal 3 suplent: Miguel Mas Fiol

 

Vocal 4 titular: Victòria Eugènia Martorell Amer

Vocal 4 suplent: Maria Lupiáñez Ramis