Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DE MAÓ

Núm. 753072
Aprovació de les bases d’admissió a l'escola d’estiu, Nadal i Pasqua per a infants matriculats a les escoles infantils de Maó

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

En compliment de l'article 45.1.a) de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, mitjançant el present anunci publicam la resolució adoptada per Decret d'Alcaldia 2023/DA/0001992, de 21 de novembre de 2023, relativa a l'aprovació de les bases d'admissió i matrícula per a l'Escola d'Estiu, de Nadal i de Setmana Santa, organitzada per l'Ajuntament de Maó, mitjançant la Fundació Pere Tarrés.

APROVACIÓ DE LES BASES D'ADMISSIÓ A L'ESCOLA D'ESTIU, NADAL I PASQUA  PER A INFANTS MATRICULATS A LES ESCOLES INFANTILS DE MAÓ

I. OBJECTE

Aquestes bases regulen el procés de preinscripció i matrícula de l'Escola d'Estiu, Nadal o Pasqua que organitza l'Ajuntament de Maó, mitjançant la Fundació Pere Tarrés, per als infants matriculats a les escoles infantils de Maó que necessitin aquest servei.

El servei es durà a terme de dilluns a divendres, exceptuant els dies festius, en horari de 7.45 a 14.00 hores, durant els períodes següents:

Estiu: mes d'agost

Nadal: període no lectiu

Pasqua: període no lectiu

II. REQUISITS

El progenitor/a o progenitors/ores hauran d'estar treballant durant el període de l'Escola d'Estiu, Nadal o Pasqua, cosa que hauran d'acreditar presentant un certificat de feina de cadascun/a, on s'especifiqui que treballaran durant el període citat.

D'altra banda, l'infant o infants han d'haver estat escolaritzats a les següents escoles infantils durant el curs que es realitzi l'Escola d'Estiu, Nadal o Pasqua.

  • EI Cap de Creus
  • EI Es Busquerets
  • EI Es Passerells
  • EI Fort de l'Eau
  • EI Sant Climent
  • EI Magdalena Humbert
  • CC La Salle

III.  PLACES

S'oferirà el servei sempre que hi hagi un mínim de 20 sol·licituds entre tots els centres. No hi ha un límit de places.

IV.  PREINSCRIPCIÓ

S'obrirà un termini per presentar el full de preinscripció i la documentació corresponent a la Secretaria del respectiu centre.

Una vegada finalitzat aquest període de preinscripció, el centre organitzador confirmarà la plaça a les famílies sol·licitants, mitjançant el centre de referència.

S'hauran d'entregar els certificats de feina dels dos progenitors/ores a la Secretaria del centre respectiu de referència.

Les famílies interessades dels centres EI Magdalena Humbert i CC La Salle hauran d'entregar tota la documentació necessària a la Secretaria del centre organitzador, en l'horari que es determinarà en cada període.

V. MATRÍCULA

Una vegada confirmada la plaça per part del centre, i amb l'objectiu de realitzar la inscripció, s'obrirà un termini per poder-la formalitzar, mitjançant la Carpeta Ciutadana de l'Ajuntament de Maó, on es liquidaran els preus públics, en règim d'autoliquidació, segons recull l'Ordenança fiscal núm. 25, de preus públics per la prestació dels serveis d'escoles infantils públiques de 0 a 3 anys.

VI. PAGAMENT

El pagament de l'import de la matrícula es durà a terme per via telemàtica, mitjançant targeta bancària o Bizum, durant el procés de matrícula, segons els preus públics estipulats en l'Ordenança fiscal núm. 25, reguladora dels preus públics per la prestació dels serveis d'escoles infantils públiques 0 a 3 anys.

 Només es procedirà a la devolució de l'import del preu públic corresponent quan no es presti el servei o activitat, per causa imputable a l'Administració municipal.

 

Maó, 27 de novembre de 2023

La tinenta d'Alcaldia d'Educació Cultura i Igualtat Beatriz Gallardo Gomila