Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT D'ALCÚDIA

Núm. 752941
Modificació de la Relació dels llocs de Treball, pel que fa al personal eventual

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Havent finalitzat el termini d'exposició al públic de la modificació de la plantilla orgànica de l'Ajuntament d'Alcúdia, de personal eventual, aprovada inicialment per l'Ajuntament en Ple en la sessió del dia 28 de setembre de 2023, i no havent estat formulada cap reclamació contra l'acord d'aprovació inicial, aquest esdevé definitiu i, en compliment del que disposen els articles 126.3 del Reial Decret Legislatiu 781/1986, de 18 d'abril, pel qual s'aprova el text refós de les disposicions legals vigents en matèria de Règim Local i 169 del Reial Decret Legislatiu 2/2004, de 5 de març, pel qual s'aprova el text refós de la Llei Reguladora de les Hisendes Locals, es publica a continuació la modificació realitzada a la plantilla orgànica:

Primer.- Modificar la Relació de Llocs de Treball de l'ajuntament referida a la plaça de personal eventual, Coordinador de Medi Ambient i Sostenibilitat, en el següent sentit:

On diu:

5. Coordinador de Medi Ambient i Sostenibilitat, amb una retribució de 45.000,000 euros bruts anuals, en l'àrea de medi ambient.

Ha de dir:

5. Coordinador de Medi Ambient i Sostenibilitat, a temps parcial (80%), amb una retribució de 36.000,00 euros bruts anuals (corresponents a un sou anual per dedicació complerta de 45.000.- € bruts anuals), en l'àrea de medi ambient.

Segon.- Modificar la plantilla orgànica de l'ajuntament d'Alcúdia, de personal funcionari eventual, en el següent sentit:

On diu:

A.4. Personal eventual:

A.4.5. Coordinador de Medi Ambient i Sostenibilitat , 1

Ha de dir:

A.4. Personal eventual:

A.4.5. Coordinador de Medi Ambient i Sostenibilitat (80%), 1

Tercer.- Remetre edicte de la present resolució per tal de què es publiqui al Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 

Alcúdia, a la data de la signatura electrònica (9 d'octubre de 2023)

La batlessa Josefina Linares Capó