Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA D'EMPRESA, OCUPACIÓ I ENERGIA

Núm. 752072
Resolució de la secretària general de la Conselleria d’Empresa, Ocupació i Energia de 27 de novembre de 2023 por la qual es modifica la Resolució de la secretària general de la Conselleria d’Empresa, Ocupació i Energia de 20 de juliol de 2023 de delegació de signatura en determinades unitats administratives

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

1. Mitjançant la Resolució del conseller d'Empresa, Ocupació i Energia de 20 de juliol de 2023 de delegació de competències i de suplència dels òrgans directius de la Conselleria, s'ha delegat en la secretària general de la Conselleria d'Empresa, Ocupació i Energia l'exercici de determinades competències atribuïdes originàriament a la persona titular de la Conselleria, en matèries, entre d'altres, de gestió de personal i de gestió i execució pressupostàries.

2. Aquesta delegació de competències en la secretària general no impedeix que, al seu torn, aquest òrgan delegui la signatura dels actes inherents a algunes d'aquestes competències en les unitats administratives que consideri adequades, a la qual cosa es pot afegir la delegació de signatura d'altres funcions que corresponen a la persona titular de la Secretaria General de manera originària, com ara, entre d'altres, els actes d'inscripció en el Registre de convenis i acords de la Comunitat Autònoma, la tramesa al Butlletí Oficial de les Illes Balears dels edictes que s'han de publicar a instància de les secretaries generals o la concessió de vacances.

3. Dotada la cabdalia del Servei de Recursos Humans, Qualitat i Igualtat, es necessari modificar la delegació de signatura de determinats actes i documents en materia de recursos humans, així com la suplencia del cap o la cap del Departament de Secretaria, en els casos de vacant, absència o malaltia.

4 D'aquesta manera, i a fi d'agilitar la tramitació d'alguns procediments, es considera adequat delegar la signatura de diverses actuacions que, originàriament o per delegació de competències, segons els casos, corresponen a la secretària general de la Conselleria en determinades unitats administratives integrades en la Secretaria General.

Fonaments de dret

1. L'article 12 de la Llei 40/2015, d'1 d'octubre, de règim jurídic del sector públic.

2. Els articles 25, 31 i 42.d) de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

3. El Decret 8/2023, de 10 de juliol, de la presidenta de les Illes Balears, pel qual es determina la composició del Govern i s'estableix l'estructura de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

4. El Decret 12/2023, de 10 de juliol, de la presidenta de les Illes Balears, pel qual s'estableixen les competències i l'estructura orgànica bàsica de les conselleries de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

Per tot això, dict la següent

RESOLUCIÓ

Primer. Modificar el punt 1 de la Resolució de la secretària general de la Conselleria d'Empresa, Ocupació i Energia, de 20 de juliol de 2023, amb la redacció següent:

1.1. Delegar en el cap o la cap del Departament de Secretaria els actes pels quals s'insti l'emissió d'informes jurídics als serveis jurídics de la Conselleria, en relació amb els expedients i els documents que es tramitin en aquest Departament.

1.2. Delegar, de manera indistinta, en el cap o la cap del Departament de Secretaria i en el cap o la cap del Servei de Recursos Humans, Qualitat i Igualtat la signatura de tots els actes i els documents relatius a les facultats i les actuacions següents:

a) En matèria de personal: les relatives a la tramitació i la concessió de permisos, vacances, llicències i reduccions de jornada prevists en la normativa vigent.

b) En matèria d'execució pressupostària: tots els actes i els documents comptables i administratius d'autorització i de disposició de despeses, de reconeixement d'obligacions i de proposta de pagaments relatius al capítol 1 de qualsevol secció pressupostària i programa assignats a la Conselleria, i també tots els documents justificatius corresponents, sense limitació de quantia.

Segon. Modificar el punt 6.1r de la Resolució de la secretària general de la Conselleria d'Empresa, Ocupació i Energia, de 20 de juliol de 2023, amb la  redacció següent:

6. Disposar que, en cas de vacant, d'absència o de malaltia d'un o diversos caps de Departament adscrits a la Secretaria General, l'exercici de totes les funcions de delegació de signatura previstes en aquesta Resolució, excepte les establertes en el punt anterior, seran assumides d'acord amb aquest ordre:

1r. En cas de vacant, d'absència o de malaltia del cap o de la cap del Departament de Secretaria:

a) El cap o la cap del Servei de Recursos Humans, Qualitat i Igualtat en les matèries de personal, qualitat i igualtat.

b) El cap o la cap del Servei d'Assumptes Generals i Contractació en les matèries restants.

c) El cap o la cap del Departament Jurídic i de Contractació.

d) El cap o la cap del Departament de Gestió Econòmica.

Tercer. Modificar el punt 7 de la Resolució de la secretària general de la Conselleria d'Empresa, Ocupació i Energia, de 20 de juliol de 2023, amb la redacció següent:

7. Disposar que, en cas de vacant, d'absència o de malaltia del o de la cap del Departament de Secretaria i/o del o de la cap de la Secció XI, adscrita a la Secretaria General, l'exercici de totes les funcions de delegació de signatura previstes en el punt 5 d'aquesta Resolució, seran assumides d'acord amb aquest ordre:

a) El cap o la cap del Servei de Recursos Humans, Qualitat i Igualtat.

b) El cap o la cap del Servei d'Assumptes Generals i Contractació.

c) El cap o la cap del Departament Jurídic i de Contractació.

d) El cap o la cap del Departament de Gestió Econòmica.

Quart. Aquesta Resolució produeixi efectes des del dia de la publicació en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Cinquè. Publicar aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 

Palma, 27 de novembre de 2023

La secretària general Marta García Noguera