Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE SENCELLES

Núm. 751966
Inici expedient de recerca de la titularitat de l’espai “Terres comunes de Binifauvell” segons expressió que consta a l’esmentat Informe

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Que en la sessió del Ple ordinària de l'Ajuntament celebrada en data 11 de novembre de 2022, es va prendre entre d'altres, el següent acord:

ACORD

PRIMER. Atès l'Informe Històric emès per l'historiador Gaspar Valero i Martí sobre les Terres Comunes de Binifauvell, i entenent que queda suficientment fonamentat l'exercici de la potestat investigadora de l'Ajuntament sobre aquest espai, incoar expedient de recerca de la titularitat de l'espai “Terres comunes de Binifauvell” segons expressió que consta a l'esmentat Informe.  

SEGON.- Encomanar els informes que siguin precisos, i recaptar dels Registres que procedeixin quants antecedents i dades constin relatius a l'espai ara investigat, i descrit com “Terres comunes de Binifauvell”, incorporant-se a l'expedient les certificacions que s'expedeixin a aquest efecte.  

TERCER. Publicar l'acord d'iniciació en el BOIB; a més estarà a la disposició dels interessats a la seu electrònica de l'Ajuntament [http://sencelles.sedelectronica.es]. Així mateix exposar en el tauler d'anuncis de l'Ajuntament un exemplar d'aquests butlletins durant un termini de quinze dies.   

QUART. Donar trasllat de l'acord d'iniciació a l'Administració General de l'Estat i a la de la Comunitat Autònoma perquè, en el seu cas, puguin fer valer els seus drets i al·legar el procedent. 

CINQUÈ. Notificar als afectats per l'expedient de recerca que resultin coneguts i identificables. 

SISÈ. Obrir tràmit d'informació pública per termini d'un mes, comptat des de l'endemà al qual hagi de donar-se per acabada la publicació dels anuncis en el tauló de la Corporació, perquè les persones afectades per l'expedient de recerca puguin al·legar per escrit quant estimin convenient al seu dret davant la Corporació, acompanyant tots els documents en què fonen les seves al·legacions. En el cas de què existeixin afectats per l'expedient de recerca que resultin coneguts i identificables, aquest termini començarà a comptar des de la notificació personal.

SETÈ. Finalitzat el termini per presentar al·legacions, obrir un període de prova per termini de trenta dies en el qual seran admissibles els següents elements:  

— Els documents públics judicials, notarials o administratius atorgats conformement a Dret. 

— El reconeixement i el dictamen pericial. 

— La declaració de testimonis. 

VUITÈ. Practicades les proves i valorades pels Serveis de la Corporació, posar de manifest l'expedient a les persones als qui afecti la recerca i haguessin comparegut en ell, perquè, durant un termini de 10 dies, al·leguin el que creen convenient al seu dret.

 

Sencelles, a la data de la signatura electròncia (27 de novembre de 2023)

El batle Joan Carles Verd Cirer