Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA D'EMPRESA, OCUPACIÓ I ENERGIA

Núm. 745911
Anunci de la Conselleria d’Empresa, Ocupació i Energia d’obertura de tràmit d’informació pública per a la sol·licitud d’autorització administrativa prèvia i de construcció de l’ampliació de la Subestació Son Reus en el parc de 66 kV, situada al terme municipal de Palma

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

D'acord amb la Llei 24/2013, de 26 de desembre, del sector elèctric; el Decret 99/1997, d'11 de juliol, que regula el procediment administratiu aplicable a la tramitació de les instal·lacions elèctriques de la comunitat autònoma de les Illes Balears, modificat pel Decret 36/2003, d'11 d'abril; el Decret 96/2005, de 23 de setembre, d'aprovació definitiva de la revisió del Pla Director Sectorial Energètic de les Illes Balears, se sotmet a informació pública la petició de l'entitat Red Eléctrica de España, Societat Anònima Unipersonal, d'autorització administrativa prèvia i de construcció, les característiques principals de les quals s'assenyalen a continuació:

Exp.: TR 9/2023

Denominació de la instal·lació: PROJECTE TÈCNIC ADMINISTRATIU SUBESTACIÓ SON REUS 66 kV. Ampliació EvRE

Terme municipal: Palma

Pressupost: 1.008.714 euros

Descripció: l'actuació consisteix en l'ampliació de la subestació Son Reus tipus AIS, instal·lació convencional exterior, amb configuració de doble barra amb doble interruptor. Intensitat de curtcircuit de curta durada 31,5 kA. S'instal·laran dues noves posicions. Els transformadors de tensió de barres seran reubicats per poder ampliar la subestació.

Tot això es fa públic per a coneixement general i perquè qualsevol persona interessada pugui examinar el projecte a la seu electrònica de la Direcció General d'Economia Circular, Transició Energètica i Canvi Climàtic (http://energia.caib.es), en l'apartat d'exposició pública de projectes en tràmit (expedient TR 9/2023).

Al mateix temps, d'acord amb l'article 126 del Reial decret 1955/2000, s'hi poden formular les al·legacions que es considerin pertinents en el termini de trenta dies hàbils comptadors a partir de l'endemà de la darrera publicació d'aquest anunci.

Així mateix, aquesta publicació es fa a l'efecte de notificació que estableix l'article 44 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

 

Palma, en la data de la signatura digital (23 de novembre de 2023)

El director general d'Economia Circular, Transició Energètica i Canvi Climàtic Diego Viu Domínguez Per delegació de competències del conseller d'Empresa, Ocupació i Energia (BOIB núm. 31, de 22/07/2023)