Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DE PALMA

PATRONAT MUNICIPAL DE L'HABITATGE I REHABILITACIÓ INTEGRAL DE BARRI

Núm. 750409
Aprovació de la implantació del sistema d’avaluació de competències professionals 360º pel personal laboral al servei del Patronat Municipal de l’Habitatge i de Rehabilitació Integral de Barris

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

La Junta de Govern de l'Ajuntament de Palma, en data 15 de maig de 2023,  per acord JGL_20230517_01_039, per elevació de l'Acord del Consell Rector del Patronat Municipal de l'Habitatge i Rehabilitació Integral de Barris, de data 9 de  maig de 2023, va acordar:

Primer. Aprovar la implantació del sistema d'avaluació de competències professionals 360º pel personal laboral al servei del Patronat Municipal de l'Habitatge i de Rehabilitació Integral de Barris d'acord amb el marc conceptual i el procediment definit en l'annex 1 d'aquest Acord.

Segon. Establir les competències i les conductes associades que figuren en els qüestionaris d'avaluació de l'annex 3, la valoració de les quals ha de formar part del procés d'avaluació de l'acompliment, sense perjudici que es puguin ampliar a mesura que s'elaborin els mapes dels llocs de feina i es determinin les competències específiques.

Tercer. Aprovar els models de documentació que hauran d'emplenar-se per a la posada en marxa i el seguiment del sistema d'avaluació de competències aprovat i que figuren en l'annex 3, 4,  7 i 8 i el barem de puntuacions que figura a l'annex 6.

Quart. Crear la Comissió de Seguiment del Sistema d'Avaluació de Competències Professionals

Cinquè. Publicar aquest acord al Butlletí Oficial de les Illes Balears i a la Intranet Municipal.

Palma, a la data de la signatura electrònica

Contra aquesta resolució, que exhaureix la via administrativa, es pot interposar recurs de reposició davant el mateix òrgan que l'ha dictada, conformement al que disposa l'article 123 de la Llei 39/2015, de 1 d'octubre, de procediment administratiu comú de les administracions públiques. El termini per interposar-lo és d'un mes comptat des de l'endemà de la present publicació. En aquest cas no es podrà interposar recurs contenciós administratiu fins que s'hagi resolt el de reposició.

El recurs de reposició potestatiu s'ha de presentar al registre general d'aquest Patronat o a les dependències a què es refereix l'article 16.4 de la Llei 39/2015, de 1 d'octubre, abans esmentada, i es considerarà desestimat quan no s'hagi resolt ni notificat la resolució, en el termini d'un mes, comptat des de l'endemà de la seva interposició. En aquest cas queda expedita la via contenciosa administrativa.

Si no s'utilitza el recurs potestatiu de reposició, es pot interposar directament recurs contenciós administratiu, conformement al que estableix l'article esmentat anteriorment, i els 45 i següents de la llei 29/98, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa, davant el Jutjat Contenciós Administratiu, en el termini de dos mesos comptats des de l'endemà de rebre la present notificació. Això sense perjudici de qualsevol altre recurs o acció que es consideri convenient.

 

(Signat electrònicament: 27 de novembre de 2023)

El regidor de l'Àrea d'Urbanisme, Habitatge i Projectes Estratègics Oscar Fidalgo Bestard

Documents adjunts