Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

AJUNTAMENT DE SA POBLA

Núm. 749608
Constitució borsa de feina, personal laboral temporal, agent d’ocupació i desenvolupament local (AODL) de l'Ajuntament de sa Pobla

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Es fa constar que per Resolució de Batlia núm. 2023-1369 de dia 23 de novembre de 2023, es constitueix la borsa de feina, personal laboral temporal, agent d'ocupació i desenvolupament local (AODL), conforme segueix:

«RESOLUCIÓ DE BATLIA

Biel Ferragut Mir, Batle-president de l'Ajuntament de sa Pobla, a la vista de la proposta del Tribunal qualificador del procés selectiu per a la contractació com a personal laboral temporal d'un agent d'ocupació i desenvolupament local (AODL) en el marc de la convocatòria de subvencions del programa SOIB Desenvolupament Local per a dur a terme actuacions de promoció de l'activitat econòmica local fins al 31 de desembre de 2025, derivada del programa SOIB Desenvolupament Local 2023-2025 (BOIB núm. 128 de 16 de setembre de 2023).

Vist els resultats definitius dels aspirants que han format part del procés, conforme ordre de puntuació i atès el que disposa la base vuitena de les bases reguladores del procés selectiu, aprovades juntament amb la convocatòria per sessió de Junta de Govern Local de data 5 de setembre de 2023 i publicades al Butlletí Oficial de les Illes Balears BOIB núm. 128, de 16 de setembre de 2023.

De conformitat amb allò que s'ha fixat en l'article 22 del Reglament General d'Ingrés del Personal al Servei de l'Administració General de l'Estat i de Provisió de Llocs de treball i Promoció Professional dels Funcionaris Civils de l'Administració General de l'Estat, aprovat pel Reial Decret 364/1995, de 10 de març, i l'article 21.1.h) de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, de Bases de Règim Local, mitjançant la present,

RESOLC

PRIMER.- Aprovar la constitució de la borsa de feina, personal laboral temporal, agent d'ocupació i desenvolupament local (AODL) de l'Ajuntament de sa Pobla, conforme els resultats i l'ordre següent:

ASPIRANT

DNI

PUNTUACIÓ FASE OPOSICIÓ

PUNTUACIÓ FASE CONCURS

PUNTUACIÓ FINAL

MAGDALENA ROTGER COLOM

***9510**

53 punts

40 punts

93 punts

SEGON.- Publicar la present resolució al BOIB i a la seu electrònica de l'Ajuntament de sa Pobla [http://sapobla.eadministracio.cat].

TERCER. Procedir de conformitat amb la base novena a les crides corresponents entre els aspirants abans relacionats a la fi d'efectuar les contractacions corresponents.»

 

Sa Pobla, a la data de signatura electrònica (23 de novembre de 2023)

El batle (Biel Ferragut Mir)