Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció primera. Nomenaments, situacions i incidències

CONSELL INSULAR DE MALLORCA

PLE, COMISSIÓ DE GOVERN, CONSELL EXECUTIU I PRESIDÈNCIA

Núm. 747977
Decret de la Presidència del Consell Insular de Mallorca pel qual es modifica la vicepresidència de la Comissió Insular de Patrimoni Històric

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets

1. Per Decret de la Presidència del Consell Insular de Mallorca de dia 21 de juliol de 2023 (BOIB núm 104, de 25 de juliol de 2023) es va nomenar a la Sra. María Nuria Riera Martos, consellera electa, vicepresidenta de la Comissió Insular de Patrimoni Històric.

2. Dia 21 de novembre de 2023, s'ha presentat pel Registre electrònic del Consell Insular de Mallorca (Número de Registre 87808/2023) un escrit per part del Grup Consellers Partit Popular Consell De Mallorca, on sol·liciten que la Sra. Margarita Serra Cabanellas  substitueixi a la Sra. María Nuria Riera Martos com a Vicepresidenta de la Comissió Insular de Patrimoni Històric.

Fonaments Jurídics

L'article 50.1a) del Reglament orgànic del Consell Insular de Mallorca estableix que la Presidència del Consell ha de nomenar una persona per ocupar la Presidència i una altra per a la Vicepresidència de la Comissió Insular de Patrimoni Històric, d'entre els seus consellers o conselleres, que poden ser tant electes com executius.

Per tot això,

DECRET

1. Cessar la Sra. María Nuria Riera Martos, consellera electa, com a vicepresidenta de la Comissió Insular de Patrimoni Històric.

2. Nomenar la Sra. Margarita Serra Cabanellas, consellera electa, vicepresidenta de la Comissió Insular de Patrimoni Històric.

3. Comunicar-ho a les persones interessades i a la Secretaria de la Comissió Insular de Patrimoni Històric.

4. Publicar aquest Decret en el Butlletí Oficial de les Illes Balears i en la Seu electrònica del Consell Insular de Mallorca.

5. Donar-ne compte al Ple en la primera sessió ordinària que tingui lloc.

 

Palma, a la data de la signatura electrònica (22 de novembre de 2023)

El president del Consell Insular de Mallorca Llorenç S. Galmés Verger