Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció primera. Nomenaments, situacions i incidències

CONSELL INSULAR DE MALLORCA

PLE, COMISSIÓ DE GOVERN, CONSELL EXECUTIU I PRESIDÈNCIA

Núm. 747975
Decret de la Presidència del Consell Insular de Mallorca pel qual es modifica la vicepresidència de la Comissió Insular d’Ordenació del Territori i Urbanisme

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets

1. Per Decret de la Presidència del Consell Insular de Mallorca de dia 21 de juliol de 2023 (BOIB núm 104, de 25 de juliol de 2023), es va nomenar a la Sra. Raquel Sánchez Collados, vicepresidenta de la Comissió Insular d'Ordenació del Territori i Urbanisme.

2. La Sra. Raquel Sánchez Collados, va presentar la renúncia al càrrec de consellera electa al Consell Insular de Mallorca dia 3 de novembre de 2023, que es va fer efectiva en el Ple ordinari de dia 9 de novembre de 2023. Per tant, s'ha de nomenar un nou vicepresident o vicepresidenta de la Comissió.

Fonaments Jurídics

L'article 46.a) del Reglament Orgànic del Consell Insular de Mallorca disposa que la Comissió Insular d'Ordenació del Territori i Urbanisme està integrada, entre d'altres, per una persona que n'ocupa la Presidència i una altra per a la Vicepresidència, d'entre els seus consellers o conselleres, que poden ser tant electes com executius, nomenades per la Presidència del Consell Insular de Mallorca.

Per tot això, dict el següent:

DECRET

1. Cessar a la Sra. Raquel Sánchez Collados, com a vicepresidenta de la Comissió Insular d'Ordenació del Territori i Urbanisme.

2. Nomenar el Sr. Bartomeu Caldés Quetglas, conseller electe, vicepresident de la Comissió Insular d'Ordenació del Territori i Urbanisme.

3. Comunicar aquest Decret a les persones interessades i a la persona titular de la Secretaria de l'esmentada Comissió.

4. Publicar aquest Decret en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

5. Donar-ne compte al Ple en la primera sessió ordinària que tingui lloc.

 

Palma, a la data de la signatura electrònica (24 de novembre de 2023)

El president del Consell Insular de Mallorca Llorenç S. Galmés Verger