Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

CONSELL INSULAR DE MALLORCA

CONSORCI SERRA DE TRAMUNTANA PATRIMONI MUNDIAL

Núm. 747160
Resolució d’aprovació d’ampliació del termini per la justificació de subvenció concedides a particulars i explotacions agràries dins la convocatòria de subvencions extraordinàries per pal·liar els efectes de la borrasca Juliette a la Serra de Tramuntana (SV 5/2023)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Referència Base de Dades Nacional de Subvencions: 693641

El vicepresident del Consorci Serra de Tramuntana Patrimoni Mundial ha dictat, el dia 23 de novembre de 2023, la resolució següent:

<< Fets

1. La vicepresidenta del Consorci Serra de Tramuntana Patrimoni Mundial, en data 8 de maig de 2023, va resoldre aprovar la convocatòria de subvencions extraordinàries per pal·liar els efectes de la borrasca Juliette a la Serra de Tramuntana (Exp. SV 5/2023).  Aquesta convocatòria es va publicar al BOIB núm. 60, d'11 de maig de 2023)

2. El cap de servei jurídic del Servei de Gestió de Paratges Culturals ha emès, en data 20 de novembre de 2023, informe jurídic favorable a l'ampliació del termini per executar i justificar les subvencions concedides.

 Fonaments de dret

1. L'article 32 de la  Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, i l'article 70 del Reial decret 887/2006, de 21 de juliol, pel qual s'aprova el Reglament de subvencions de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions, preveuen l'ampliació dels terminis per executar i justificar les subvencions.

2. D'acord amb la base onzena de la convocatòria, la Vicepresidència el Consorci Serra de Tramuntana Patrimoni Mundial és l'òrgan competent per aprovar i resoldre aquesta ampliació de conformitat amb l'article 11, lletra e) dels estatuts del Consorci Serra de Tramuntana Patrimoni Mundial.

Per tot això, resolc:

RESOLUCIÓ

1. Ampliar fins dia 31 de març de 2024, el termini que figura en la base catorzena de la convocatòria per justificar les subvencions concedides dins la convocatòria de subvencions extraordinàries per pal·liar els efectes de la borrasca Juliette a la Serra de Tramuntana.

2. Ordenar la publicació d'aquesta resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB), atesa la pluralitat d'interessats.

Contra aquesta resolució d'ampliació del termini per la justificació de la subvenció, no escau la interposició de cap recurs, atès el previst a l'article 32.3 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.>>

 

Palma, 24 de novembre de 2023

El cap de servei de Gestió de Paratges Culturals Pere Josep Rosiñol Andreu