Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

CONSELL INSULAR DE MALLORCA

CONSORCI SERRA DE TRAMUNTANA PATRIMONI MUNDIAL

Núm. 747153
Resolució d’aprovació d’ampliació del termini per l’execució i justificació dels projectes de subvenció concedits als ajuntaments, i d’ampliació del termini per la justificació de subvenció concedides a particulars i explotacions agràries dins la convocatòria de subvencions per a la recuperació d’elements etnològics i arquitectònics amb valors patrimonials, per a la recuperació del paisatge agrícola i dels espais agrícoles i/o forestals de titularitat municipal, per al manteniment, la neteja i la conservació d’espais públics i per a la redacció i/o actualització de catàlegs municipals de camins públics, dins l’àmbit territorial de la Serra de Tramuntana, per a l’any 2023 (SV 1/2023)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Referència Base de Dades Nacional de Subvencions: 684497

El vicepresident del Consorci Serra de Tramuntana Patrimoni Mundial ha dictat, el dia 23 de novembre de 2023, la resolució següent:

<< Antecedents

1. El dia 28 de març de 2023 la Vicepresidenta del Consorci Serra de Tramuntana Patrimoni Mundial va aprovar la convocatòria de subvencions per a la recuperació d'elements etnològics i arquitectònics amb valors patrimonials, per a la recuperació del paisatge agrícola i el seu entorn i dels espais agrícoles i/o forestals de titularitat municipal, per al manteniment, la neteja i la conservació d'espais públics que per les seves característiques especials necessitin d'una especial cura, i per a la redacció i/o actualització de catàlegs municipals de camins públics, que estiguin situats dins l'àmbit territorial de la Serra de Tramuntana, per a l'any 2023. Aquesta convocatòria es va publicar al BOIB núm. 40, de 30 de març de 2023)

2. Al llarg del segon semestre de l'any 2023 s'han anat concedint a una sèrie de persones físiques, agrupacions de persones físiques, comunitats de béns, entitats sense ànim de lucre, comunitats de regants, explotacions agràries i Ajuntaments subvencions sobre diferents actuacions.

3. El cap de servei jurídic del Servei de Gestió de Paratges Culturals ha emès, en data 20 de novembre de 2023, informe jurídic favorable a l'ampliació del termini per executar i justificar les subvencions concedides.

Fonaments de dret

1. L'article 32 de la  Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, i l'article 70 del Reial decret 887/2006, de 21 de juliol, pel qual s'aprova el Reglament de subvencions de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions, preveuen l'ampliació dels terminis per executar i justificar les subvencions.

2. D'acord amb la base onzena de la convocatòria, la Vicepresidència el Consorci Serra de Tramuntana Patrimoni Mundial és l'òrgan competent per aprovar i resoldre aquesta ampliació de conformitat amb l'article 11, lletra e) dels estatuts del Consorci Serra de Tramuntana Patrimoni Mundial.

Per tot això, resolc:

RESOLUCIÓ

1. Ampliar fins dia 31 de març de 2024, el termini que figura en les bases tercera i catorzena de la convocatòria de subvencions per a la recuperació d'elements etnològics i arquitectònics amb valors patrimonials, per a la recuperació del paisatge agrícola i el seu entorn i dels espais agrícoles i/o forestals de titularitat municipal, per al manteniment, la neteja i la conservació d'espais públics que per les seves característiques especials necessitin d'una especial cura, i per a la redacció i/o actualització de catàlegs municipals de camins públics, que estiguin situats dins l'àmbit territorial de la Serra de Tramuntana, per a l'any 2023 (BOIB núm. 51, de 16 d'abril de 2023), per:

  • La justificació dels projectes de subvenció concedits als particulars (persones físiques, agrupacions de persones físiques, comunitats de béns, entitats sense ànim de lucre, comunitats de regants) i a les explotacions agràries.
  • L'execució i justificació dels  projectes de subvenció concedits als ajuntaments.

2. Ordenar la publicació d'aquesta resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB), atesa la pluralitat d'interessats.

Contra aquesta resolució d'ampliació del termini per a l'execució i/o justificació de la subvenció, no escau la interposició de cap recurs, atès el previst a l'article 32.3 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.>>

 

Palma, 24 de novembre de 2023

El cap de servei de Gestió de Paratges Culturals Pere Josep Rosiñol Andreu