Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció primera. Nomenaments, situacions i incidències

AJUNTAMENT D'ALGAIDA

Núm. 738784
Nomenament dues administratives funcionàries de carrera de l’Ajuntament d’Algaida

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

La batlessa de la corporació mitjançant Decret de 21 de novembre de 2023 ha dictat el següent:

DECRET DE BATLIA

NOMENAMENT DE DUES ADMINISTRATIVES FUNCIONÀRIES DE CARRERA DE L'AJUNTAMENT D'ALGAIDA

Antecedents

1. Per Decret de Batlia 2023-0351, de 27 d'abril de 2023, es va resoldre aprovar les bases reguladores del procediment selectiu, mitjançant concurs oposició, pel torn lliure, de dues places de l'escala de l'administració general, subescala administrativa, personal funcionari de carrera, grup C, subgrup C1, incloses a l'oferta pública d'ocupació corresponent a l'any 2021 i 2023., les quals foren publicades al BOIB núm. 55, de 29 d'abril de 2023. La convocatòria es va publicar en el BOE núm. 121, de 22 de maig de 2023.

2. Mitjançant Decret de Batlia núm. 2023-0891, de 9 de novembre de 2023, es va aprovar, a proposta del tribunal selectiu, la llista d'aspirants que han obtingut la major puntuació i que han de ser nomenades nomenades personal funcionari de carrera, escala Administració General, denominació administratiu, grup C, subgrup C1.

3. Després de que les persones aspirants proposades pel nomenament hagin presentat la documentació que acredita que compleixen amb els requisits de la convocatòria, poden ser nomenades personal funcionari de carrera, escala Administració General, denominació administratiu, grup C, subgrup C1.

En l'exercici de les atribucions conferides per l'article 21.1 h) de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, de Bases del Règim Local; l'article 136 del text refós de les disposicions legals vigents en matèria de Règim Local, aprovat pel Reial decret Legislatiu 781/1986, de 18 d'abril; la Llei 20/2006, de 15 de desembre, municipal i de règim local de les Illes Balears; el TREBEP, això com les Bases reguladores que regeixen el procediment selectiu,

RESOLC

PRIMER. Nomenar personal funcionari de carrera, escala Administració General, denominació administratiu, grup C, subgrup C1, a les següents persones:

Llinatges i nom

DNI

LLINÀS FONT, MARINA

***9279**

GAYÀ DURAN, AINA MARIA

***3692**

SEGON. Notificar la present resolució a les persones nomenades, comunicant-les que han de prendre possessió en el termini de tres dies hàbils a comptar des de l'endemà a la publicació en el Butlletí Oficial de les Illes Balears de la present resolució.

TERCER. Publicar el nomenament en el tauler d'anuncis de la electrònica d'aquest Ajuntament i en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Així ho mana i signa la batlessa, Margalida Fullana Arrom, en la data de la signatura electrònica que consta en aquest document. I jo, Ariadna Casablanca García, com a secretària, ho signo als únics efectes de donar fe de la data i que la signatura s'ha fet mitjançant identificació digital, sense que respongui del seu contingut.

Algaida, a data de la signatura electrònica (21 de novembre de 2023)

La batlessa Margarita Fullana Arrom