Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció primera. Nomenaments, situacions i incidències

CONSELL DE GOVERN

Núm. 747528
Acord del Consell de Govern de 24 de novembre de 2023 pel qual es dona per assabentat del nomenament de la gerenta de la Fundació Illes Balears d’Acció Exterior (FIBAE)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

L'article 21.1 de la Llei 7/2010, de 21 de juliol, del sector públic instrumental de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, disposa que el nomenament o la contractació i el cessament de qualsevol dels òrgans unipersonals de direcció dels ens del sector públic instrumental, quan no corresponguin al Consell de Govern, s'han de comunicar a aquest òrgan en el termini màxim de set dies, i els acords pels quals el Consell de Govern es doni per assabentat s'han de publicar en el Butlletí Oficial de les Illes Balears en el termini màxim de deu dies.

D'acord amb l'article 1 dels Estatuts de la Fundació Illes Balears d'Acció Exterior, aquesta entitat és un organisme de titularitat pública de naturalesa institucional amb personificació privada dels que preveu la lletra d) de l'article 2.1 de la Llei 7/2010, sense ànim de lucre, el patrimoni del qual està afectat de manera duradora al compliment de les finalitats d'interès general que s'hi preveuen.

En virtut del que disposa l'article 29 dels Estatuts, el Patronat de la Fundació, a proposta del president o presidenta, pot nomenar un gerent o una gerenta, amb funcions de gestió, càrrec que ha de recaure en una persona amb un perfil professional idoni. D'acord amb això, el Patronat de la Fundació Illes Balears d'Acció Exterior, en la sessió del passat 13 de novembre de 2023 ha nomenat la senyora Marta Cano Roig gerenta de la Fundació.

Per això, i d'acord amb el que estableix l'article 21 de la Llei 7/2010, el Consell de Govern, a proposta de la consellera de Presidència i Administracions Públiques, en la sessió de 24 de novembre de 2023, adoptà entre d'altres, l'Acord següent:

Primer. Donar-se per assabentat del nomenament de la senyora Marta Cano Roig com a gerenta de la Fundació Illes Balears d'Acció Exterior.

Segon. Publicar aquest Acord en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 

Palma, 24 de novembre de 2023

La secretària del Consell de Govern Antònia Maria Estarellas Torrens