Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

CONSELL INSULAR DE FORMENTERA

Núm. 744994
Publicació d’Acord de la Junta de Govern del Consell insular de Formentera en sessió ordinària celebrada el 17 de novembre de 2023 d’Aprovació Inicial d'Estudi de Detall per l’eliminació de la reculada entre les parcel·les adjacents 25 i 26 de la Unitat d’actuació UA POL-01, emplaçades al polígon industrial de can Teuet, TM Formentera

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Per acord de la Junta de Govern del Consell Insular de Formentera, en sessió ordinària celebrada el dia 17 de novembre de 2023 es va adoptar, entre d'altres, el següent acord:

I. CONSIDERAR que, d'acord amb l'article 12.5 del Decret Legislatiu 1/2020, de 28 d'agost, mitjançant el qual s'aprova el text refós de la Llei d'avaluació ambiental de les Illes Balears, la tramitació del present estudi de detall NO ES TROBA SUBJECTE A AVALUACIÓ AMBIENTAL.

II. APROVAR INICIALMENT el projecte d'Estudi de Detall per l'eliminació de la reculada entre les parcel·les adjacents 25 i 26 de la Unitat d'actuació UA POL-01, emplaçades al polígon industrial de can Teuet, segons l'establert a l'article 122.2.b del PTI de Formentera, en base al projecte sense visar redactat per l'arquitecte Sr. Marc Iglesias Briones.

III. NOTIFICAR particularment als propietaris, als promotors i als propietaris confrontants.

IV. S'haurà de sotmetre l'acord d'aprovació inicial a INFORMACIÓ PÚBLICA pel termini d'UN MES per a la presentació d'al·legacions, mitjançant anunci al BOIB, a un dels diaris de major circulació a l'illa i a la pàgina web del Consell.

V. CONSIDERAR que, una vegada s'hagi produït l'aprovació inicial i, en el cas que no es presentin al·legacions a la tramitació de l'expedient, es podrà procedir a l'aprovació definitiva, sempre que hagi estat informat de forma favorable per la CTA del Consell de Formentera.

En compliment del disposat a l'apartat quart de l'acord mencionat anteriorment, es fa públic que els mencionats documents romandran exposats al públic a les dependències del Consell Insular de Formentera, àrea d'Urbanisme, durant un termini d'UN MES a comptar des de la darrera publicació, per tal que qualsevol persona pugui formular les al·legacions que estimi convenients.

 

Formentera, a data de la signatura electrònica (23 de novembre de 2023)

El president del Consell Insular de Formentera Lorenzo Córdoba Marí