Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

FONS DE GARANTIA AGRÀRIA I PESQUERA DE LES ILLES BALEARS (FOGAIBA)

Núm. 744569
Resolució del president del Fons de Garantia Agrària i Pesquera de les Illes Balears (FOGAIBA) per la qual es modifica la Resolució de la presidenta del FOGAIBA de 26 d’octubre de 2021, per la qual s’aprova la convocatòria, per a l’any 2021, de subvencions per a inversions en explotacions del sector de la fruits secs

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Amb data 28 d'octubre del 2021 es va publicar al BOIB núm. 148 la Resolució de la presidenta del FOGAIBA de 26 d'octubre de 2021, per la qual s'aprova la convocatòria, per a l'any 2021, de subvencions per a inversions en explotacions del sector de la fruits secs.

Amb data 9 de novembre del 2023 es va publicar al BOIB núm. 152 la Resolució del president del FOGAIBA per la qual es modifica la Resolució de la presidenta del FOGAIBA de 26 d'octubre de 2021, per la qual s'aprova la convocatòria, per a l'any 2021, de subvencions per a inversions en explotacions del sector de la fruits secs, en la qual s'incrementava el finançament i s'establien com a fonts de finançament el Fons Europeu Agrícola de Desenvolupament Rural (FEADER), l'Administració general de l'Estat (AGE) i la Comunitat Autònoma de les Illes Balears (CAIB). No obstant això, amb posterioritat a la publicació d'aquesta resolució, s'ha detectat que el finançament era erroni, en el sentit d'atribuir part de l'increment a un fons de finançament, quan s'hauria d'haver atribuït al finançament de la CAIB, raó per la qual s'ha de modificar la resolució en aquest sentit.

Per tot això, en virtut de les competències que tinc atribuïdes i a proposta del director gerent del FOGAIBA, dicto la següent

RESOLUCIÓ

Primer

Es modifica el punt 2 de l'apartat segon de la Resolució de la presidenta del FOGAIBA de 26 d'octubre de 2021, per la qual s'aprova la convocatòria, per a l'any 2021, de subvencions per a inversions en explotacions del sector de la fruits secs, que queda redactat de la manera següent:

“2. Les subvencions esmentades fins a un import de 2.345.875,40 euros les finançarà el Fons Europeu Agrícola de Desenvolupament Rural (FEADER) en un 100% i l'import de 404.124,60 euros el finançarà la CAIB en un 100%.”

Segon

Aquesta resolució s'ha de notificar a la Base de Dades Nacional de Subvencions i s'ha de publicar el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 

Palma, en la data de la signatura electrònica (23 de novembre de 2023)

El president del FOGAIBA Joan Simonet Pons