Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

CONSELL INSULAR DE MALLORCA

PLE, COMISSIÓ DE GOVERN, CONSELL EXECUTIU I PRESIDÈNCIA

Núm. 744424
Acord d’aprovació definitiva de l’expedient número BEP02/2023 de modificació de Bases d’execució del Pressupost general del Consell de Mallorca per a l’exercici 2023

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Aprovat inicialment, en sessió ordinària del Ple d'aquesta corporació que va tenir lloc el dia 19 d'octubre de 2023 i transcorregut el termini d'exposició al públic sense que s'hagi formulat cap reclamació, queda definitivament aprovat l'expedient núm. BEP02/2023 de modificació de Bases d'Execució del Pressupost general del Consell de Mallorca per a l'exercici 2023, que seguidament es transcriu:

“Vista la proposta de la consellera executiva d'Hisenda i Funció Publica que subscriu, d'aprovació d'un expedient de modificació de les bases d'execució del Pressupost propi del Consell de Mallorca corresponent a l'exercici de 2023, a l'objecte d'adequar les bases d'execució del pressupost corresponent a l'exercici 2023

Vist que la Intervenció General d'aquest Consell Insular ha emès el dictamen preceptiu, la consellera executiva d'Hisenda i Funció Pública, proposa al Ple de la Corporació que adopti el següent

ACORD:

PRIMER.- Modificar la Disposició Addicional Segona de les bases d'execució en el següent sentit:

On diu:

a) D'acord amb el que disposa l'article 73.3 de la Llei 7/1985 reguladora de les bases de règim local i l'article 12 del Reglament orgànic del Consell de Mallorca, s'assigna una dotació econòmica per als grups polítics, amb representació al Consell de Mallorca, de 281.608,39 €, import que se consigna en l'aplicació pressupostària 00 92420 48200 del pressupost de la Corporació.

b) Cada grup polític disposarà d'una dotació determinada en funció d'un component fix de 1.526,24 € mensuals i un component variable de 338,24 € mensuals per cada conseller/a integrant dels esmentats grups.

c) Les anteriors assignacions no es poden destinar al pagament de remuneracions de personal de qualsevol tipus al servei de la corporació ni a la adquisició de béns que puguin constituir actius fixos de caràcter patrimonial. Així mateix, cada grup polític ha de disposar de NIF propi i específic i dur una comptabilitat detallada de la dotació percebuda a disposició del Ple sempre que la demani.

d) Els grups polítics podran fer aportacions als seus partits polítics d'acord amb el previst a l'art. 2.1.e) de la Llei orgànica 8/2007, de 4 de juliol, sobre finançament de partits polítics.

Ha de dir:

a) D'acord amb el que disposa l'article 73.3 de la Llei 7/1985 reguladora de les bases de règim local i l'article 12 del Reglament orgànic del Consell de Mallorca, s'assigna una dotació econòmica per als grups polítics, amb representació al Consell de Mallorca, en què cada grup polític disposarà d'una dotació determinada en funció d'un component fix de 1.933 € mensuals i un component variable de 431 € mensuals per cada conseller/a integrant dels esmentats grups

b) Les anteriors assignacions no es poden destinar al pagament de remuneracions de personal de qualsevol tipus al servei de la corporació ni a la adquisició de béns que puguin constituir actius fixos de caràcter patrimonial. Així mateix, cada grup polític ha de disposar de NIF propi i específic i dur una comptabilitat detallada de la dotació percebuda a disposició del Ple sempre que la demani.

c) Els grups polítics podran fer aportacions als seus partits polítics d'acord amb el previst a l'art. 2.1.e) de la Llei orgànica 8/2007, de 4 de juliol, sobre finançament de partits polítics.

SEGON.- Aquest acord aprovatori serà considerat definitiu si no es produeixen reclamacions en contra durant el termini d'exposició pública, i entrarà en vigor, una vegada s'hagi complit el que disposa l'article 112.3 de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, Reguladora de les bases del règim local, i també l'article 169 del Text refós de la Llei reguladora de les hisendes locals, aprovat pel RDLEG 2/2004, de 5 de març.

 

TERCER.- Exposar al públic la modificació aprovada inicialment, previ anunci en el BOIB i, en cas de no produir-se reclamacions durant el termini d'exposició pública, ordenar la publicació de l'aprovació definitiva en el BOIB.”

 

Palma, a la data de la signatura electrònica (22 de novembre de 2023)

La consellera executiva d'Hisenda i Funció Pública María del Pilar Bonet Escalera