Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DE CIUTADELLA

Núm. 743939
Aprovació de la modifiació de la normativa específica que regula el Preu Públic 0.9 regulador del preu públic dels serveis dels tallers d'arts plàstiques del Centre Municipal d'Art de Ciutadella de Menorca

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Mitjançant acord de Junta de Govern de data 15.11.23, s'acordà l'aprovació de la modificació de la normativa específica que regula el Preu Públic 0.9 regulador del preu públic dels serveis dels tallers d'arts plàstiques del Centre Municipal d'Art,  de les següents característiques:

PREU PÚBLIC NÚMERO 0.9

SERVEIS DELS TALLERS ARTS PLAS`TIQUES DEL CENTRE MUNICIPAL D'ART

NORMATIVA ESPECÍFICA

ARTICLE 1r.- CONCEPTE I FONAMENT:

De conformitat amb el que disposa l'article 41 del RD 2/2004 pel que s'aprova el text refòs de la Llei reguladora de les Hisendes Locals, aquest Ajuntament acorda establir en aquest terme municipal el preu públic per la prestació dels serveis dels tallers arts plàstiques del centre municipal d'art.

Serà d'aplicació a aquest preu públic la present Normativa, dictada a l'emparament del que disposen els articles 41 a 47 del RD 2/2004 pel s'aprova el text refòs de la Llei reguladora de les Hisendes Locals.

Serà d'aplicació a aquest preu públic, en primer lloc, l'Ordenança General reguladora dels Preus Públics, aprovada inicialment pel Ple de l'Ajuntament, en sessió celebrada el 01.09.89 (punt nº16), i definitivament, amb caràcter automàtic el 20.10.89, i, en segon lloc, la present Normativa, dictada a l'emparament del que disposa el penúltim paràgraf de l'article 10è de l'Ordenança General abans esmentada, amb la finalitat de regular els aspectes peculiars i diferenciats del present preu públic.

ARTICLE 2n.- OBLIGATS AL PAGAMENT.

Estan obligats al pagament del preu públic per aquest servei, les persones que es beneficiïn del mateix. En el seu defecte, els familiars que tinguin obligació legal o pactada d'atendre els usuaris d'aquests serveis.

ARTICLE 3r.- QUANTIA.

La quantia a exigir per la prestació dels serveis, es determinarà en funció del temps en hores per a cada servei que s'utilitzin:

Hores

Preu hora infantil-juveni

Preu hora adults (+18)

1

18€

22€

1,5

24€

28€

2

31€

35€

3

37€

42€

4

44€

48€

 

Matrícula

31€

ARTICLE 4rt.- BONIFICACIÓ I EXEMPCIÓ

S'aplicaran els següents descomptes i exempcions:

  • Per família nombrosa Descompte 10%
  • Família monoparental Descompte 10%
  • Discapacitat (mínim 33%) Descompte 10%
  • Dos germans (menors de 18 anys) inscrits al centre Descompte 10%
  • Exempció de la matrícula i la quota de l'alumnat del tallers dels programes destinats al servei d'educació

ARTICLE 5è.- LIQUIDACIÓ I INGRÉS

La matrícula es satisfarà en el moment de la inscripció. La resta de pagaments s'efectuaran de forma mensual mitjançant l'aprovació dels corresponents padrons que seran recaptats en un període mínim de cobrament en recaptació voluntària de dos mesos.

Les sol.licituds de baixa hauran de tramitar-se davant l'oficina dels tallers Arts Plàstiques del centre Municipal d'Art durant la primera quinzena del mes anterior a aquell en què hagin de sorgir efecte.

DISPOSICIÓ FINAL

El present Preu Públic regirà un cop publicada la seva aprovació en el BOIB i en absència de reclamació i es mantindrà en vigor mentre no sigui modificada o derogada per l'Ajuntament.

 

Ciutadella de Menorca (signat electrònicament: 23 de novembre de 2023)

L'alcaldessa Juana Maria Pons Torres