Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA DE FAMÍLIES I AFERS SOCIALS

Núm. 743677
Resolució de la consellera de Famílies i Afers Socials per la qual es rectifica l’errada advertida a la Resolució de la consellera de Famílies i Afers Socials per la qual s’aprova la convocatòria de subvencions destinades a entitats privades sense ànim de lucre que desenvolupen serveis i programes d’atenció social, d’orientació, de valoració i d’integració per al foment de la inclusió social i serveis d’atenció social adreçats a persones i famílies en risc d’exclusió social mitjançant programes dirigits a cobrir necessitats bàsiques, per als anys 2024-2026

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets

1. En data 21 de novembre de 2023, es va publicar la Resolució de la consellera de Famílies i Afers Socials per la qual s'aprova la convocatòria de subvencions destinades a entitats privades sense ànim de lucre que desenvolupen serveis i programes d'atenció social, d'orientació, de valoració i d'integració per al foment de la inclusió social i serveis d'atenció social adreçats a persones i famílies en risc d'exclusió social mitjançant programes dirigits a cobrir necessitats bàsiques, per als anys 2024-2026.

2. Posteriorment a la publicació s'ha advertit una errada material al punt 6.6 de l'annex de la resolució.

3. L'informe justificatiu del director general d'Afers Socials de 22 de novembre de 2023 proposa rectificar l'errada advertida a la Resolució de la consellera de Famílies i Afers Socials per la qual s'aprova la convocatòria de subvencions destinades a entitats privades sense ànim de lucre que desenvolupen serveis i programes d'atenció social, d'orientació, de valoració i d'integració per al foment de la inclusió social i serveis d'atenció social adreçats a persones i famílies en risc d'exclusió social mitjançant programes dirigits a cobrir necessitats bàsiques, per als anys 2024-2026.

Fonaments de dret

1. L'article 109.2 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, que disposa que les administracions públiques poden rectificar en qualsevol moment, d'ofici o a instància dels interessats, els errors materials, de fet o aritmètics existents en els seus actes.

2. L'article 56 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, disposa que la revocació dels actes de gravamen o desfavorables i la rectificació dels errors materials, aritmètics i de fet en actes i disposicions administratius correspon a l'òrgan que hagi dictat l'acte o la disposició.

Per tot això, dict la següent

 

Resolució

1. Rectificar el punt 6.6. de l'annex de la Resolució de la consellera de Famílies i Afers Socials per la qual s'aprova la convocatòria de subvencions destinades a entitats privades sense ànim de lucre que desenvolupen serveis i programes d'atenció social, d'orientació, de valoració i d'integració per al foment de la inclusió social i serveis d'atenció social adreçats a persones i famílies en risc d'exclusió social mitjançant programes dirigits a cobrir necessitats bàsiques, per als anys 2024-2026, en els termes següents:

Allà on diu:

6.6. L'import màxim per subvencionar cada entitat i projecte és de 220.000,00 euros.

Hi ha de dir:

6.6. L'import màxim per subvencionar cada entitat i projecte és de 330.000,00 euros.

 

2. Publicar aquesta resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 

Palma, document signat electrònicament (22 de novembre de 2023)

La consellera de Famílies i Afers Socials Catalina Cirer Adrover​​​​​​​