Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

AJUNTAMENT D'ALGAIDA

Núm. 742054
Constitució borsa de treball per a la contractació d’un agent d’ocupació i desenvolupament local (AODL) de l’Ajuntament d’Algaida

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

La batlessa de la corporació en data 21 de novembre de 2023 va dictar el següent decret:

«RESOLUCIÓ

Fets

Primer.- Atesa la provisió de batlia iniciant l'expedient del procés selectiu per a la contractació d'un agent d'ocupació i desenvolupament local (AODL) de l'Ajuntament d'Algaida.

Segon.- Vist l'informe jurídic sobre el procediment aplicable.

Tercer.- Tenint en compte les bases incorporades a l'expedient, negociades prèviament amb els sindicats de la corporació.

Quart.- Atès el Decret de batlia número 562/2023 pel que s'aproven les bases del citat procés.

Cinquè.- Atesa la publicació al BOIB 95 d'11 de juliol de 2023 de la citada convocatòria, rectificada posteriorment.

Sisè.- Essent mitjançant Decret de batlia de 10 d'agost que s'aprova la llista provisional d'admesos i exclosos, publicant-se al tauler d'anuncis de la corporació i atorgant el termini previst a les bases per formular al·legacions.

Setè.- Atès el Decret de batlia de 30 d'octubre pel que es nomena tribunal i s'aprova i publica la llista definitiva d'admesos i exclosos atenent el certificat d'auditoria, les al·legacions presentades i verificats els documents presentats pels aspirants.

Vuitè.- Vist que el 31 d'octubre de 2023 mitjançant acta del tribunal qualificador es publica al tauler d'anuncis els resultats provisionals de la fase d'oposició i es dóna un termini per a presentar les reclamacions corresponents.

Novè.- Atès que el 7 de novembre de 2023 es publica a la seu electrònica del consistori acta del tribunal qualificador amb els resultats definitius de la fase d'oposició i s'obre termini per presentació dels mèrits per la fase de concurs. Essent el 14 de novembre que es publica l'acta dels resultats provisionals de la fase de concurs amb el termini d'al·legacions previst a les bases; sense que es presentin, en termini i forma, cap.

Dècim.- El 20 de novembre de 2023, d'acord amb les bases, el tribunal proposa a la batlia la contractació de la persona amb major puntuació obtinguda al procés així com la constitució del borsí corresponent.

Legislació aplicable

1. Article 18 i els articles 55 a 62 del text refós del reial decret legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre, pel qual s'aprova el text refós de la Llei de l'Estatut bàsic de l'empleat públic.

2. Articles 21.1.g) i i), 91, 92 i 100 a 102 de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, reguladora de les bases de règim local.

3. Articles 133 i 134 del Reial decret legislatiu 781/1986, de 18 d'abril, pel qual s'aprova el text refós de les disposicions legals vigents en matèria de règim local.

4. Articles 15 a 26, i 73 a 80 del Reial decret 364/1995, de 10 de març, pel qual s'aprova el reglament general d'ingrés del personal al servei de l'administració general de l'estat i de provisió de llocs de treball i promoció professional dels funcionaris civils de l'administració general de l'estat.

Per tot això, i en virtut de les competències conferides a l'article 21.1 de la Llei 7/1985, reguladora de les bases de règim local, tenc a bé dictar la següent,

RESOLUCIÓ

Primer.- Proposar per a la contractació al candidat amb la major puntuació obtinguda al procés i constituir una borsa de treball per a posteriors nomenaments, com a personal laboral, d'un agent d'ocupació i desenvolupament local (AODL) de l'Ajuntament d'Algaida, tot això segons el següent ordre de prelació:

POSICIÓ

NOM

DNI

FASE OPOSICIÓ

FASE CONCURS

TOTAL

1.

Eduard Soriano Vives

***6193**

43,750

3,250

47,000

2.

Carles Mouisson Miralles

***0300**

36,125

1,250

37,375

Segon.- Publicar la present resolució al BOIB i al tauler d'anuncis de la seu electrònica de l'Ajuntament d'Algaida.

Algaida, a la data de signatura electrònica

Així ho mana i signa la batlessa, Margalida Fullana Arrom, en la data de la signatura electrònica que consta en aquest document. I jo, Ariadna Casablanca García, com a secretària, ho signo als únics efectes de donar fe de la data i que la signatura s'ha fet mitjançant identificació digital, sense que respongui del seu contingut.»

 

Algaida, 22 de novembre de 2023

La batlessa Margarita Fullana Arrom