Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE PUIGPUNYENT

Núm. 741327
Notificació de resolució administrativa comunicant decret del jutjat contencios adminsitratiu de 24 de juliol de 2023

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antonio Rueda Jordà, secretari accidental de l'Ajuntament de Puigpunyent, i en compliment del que disposa l'article 49 de la Llei de Jurisdicció contenciosa administrativa comunico la següent resolució administrativa.

Aquest Ajuntament ha rebut Decret de 24 de juliol de 2023, notificat el passat 28 de juliol, dictat pel Jutjat Contenciós- Administratiu núm. 4 de Palma en relació al PO procediment ordinari núm. 143/2023.

En aquest Decret s'admet a tràmit el recurs contenciós-administratiu interposat per la representació processal de l'Agència de defensa del territori de Mallorca, contra l'Ajuntament de Puigpunyent, contra l'acord de Ple de 2 de maig de 2023, que resol que no procedeix exercitar per part de l'ajuntament les facultats de revisió d'ofici de les llicències d'obres pels acords de la Junta de Govern Local de dates 8 d'abril de 2009 i 22 de juliol de 2013, per les quals s'autoritzava la reforma i ampliació de l'habitatge unifamiliar aïllat de la parcel·la 39 del polígon 3 de dit terme municipal, i de la llicència atorgada per l'acord de la Junta de Govern Local de data 26 de juny de 2016, per la qual s'autoritzava el canvi d'ús edificació annexa a habitatge unifamiliar aïllat, enderrocament de paviment i mur lateral de camí d'accés, i construcció de pèrgola, a la mateixa parcel·la.

Per tot l'exposat,

Es notifica als promotor de les obres executades des de l'any 2008 fins l'any 2019. Mitjançant la present resolució queden emplaçades per que puguin personar-se com a part demandada davant el Jutjats del contenciós administratiu núm. 4, PO 143/2023 en el termini de 9 dies.

 

(Signat electrònicament: 22 de novembre de 2023

El batle Antoni Mari Enseñat)