Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DES CASTELL

Núm. 740767
Revocació delegació de competències del batlle a favor del regidor Sr. JFC

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Per Resolució d'Alcaldia de dia 20 de novembre de 2023, el Sr. Batlle va acordar:

REVOCACIÓ DELEGACIÓ DE COMPETÈNCIES DEL BATLLE A FAVOR DEL REGIDOR SR. FEDELICH CARRETERO.

PRIMER. Acceptar la renúncia presentada i revocar amb caràcter i efectes immediats la delegació general d'atribucions de gestió de les àrees municipals de Comerç, Turisme, Festes Sant Jaume, Fires i Mercats, Innovació I.D.D. i transparència feta mitjançant decret d'alcaldia 471/2023 de dia 21.06.2023 a favor del regidor Sr. Fedelich Carretero.

SEGON. Acceptar la renúncia i revocar amb caràcter i efectes immediats el nomenament del regidor Sr. Fedelich Carretero com a segon tinent de Batlle de l'Ajuntament des Castell, deixant en conseqüència parcialment sense efectes el decret d'alcaldia número 470/2023 de dia 21.06.2023.

TERCER. Acceptar la renúncia i revocar amb caràcter i efectes immediats la dedicació parcial del regidor Sr. Fedelich Carretero.

QUART. Revocar amb caràcter i efectes immediats els nomenaments fets a favor del regidor Sr. Fedelich Carretero com a representant municipal en òrgans col·legiats interns complementaris de caràcter consultiu i no decisoris, així com en els externs.

CINQUÈ. Modificar en conseqüència el vigent cartipàs municipal.

SISÈ. Notificar aquesta resolució al Regidor Sr. Fedelich Carretero pel seu coneixement i efectes.

SETÈ. Donar compte al Ple d'aquesta resolució en la primera sessió que tingui lloc, i publicar el seu text en el BOIB, en compliment del que disposa l'article 44.2 del ROF i concordants del ROM de l'Ajuntament des Castell.

 

Es Castell, en la data de la signatura electrònica (21 de novembre de 2023)

El batle José Luis Camps Pons