Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA D'EMPRESA, OCUPACIÓ I ENERGIA

Núm. 703301
Anunci de la Direcció General d’Economia Circular, Transició Energètica i Canvi Climàtic pel qual es convoca l’aixecament d’actes prèvies a l’ocupació de les finques afectades pel projecte de nova xarxa de baixa tensió en el carrer del Puig des Teix i ampliació de transformador CT Bestard Bauzà

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

En data 3 de març de 2023 (BOIB núm. 30, de 9 de març de 2023), el conseller de Transició Energètica, Sectors Productius i Memòria Democràtica va dictar la resolució sobre l'autorització administrativa i declaració, en concret, d'utilitat pública del projecte de nova xarxa de baixa tensió en el c. del Puig des Teix i ampliació de transformador CT Bestard Bauzà. Aquesta declaració du implícita la necessitat d'ocupació dels béns i drets afectats i n'implica la urgent ocupació.

De conformitat amb l'article 52 de la Llei d'expropiació forçosa, s'ha de dur a terme l'aixecament d'actes prèvies a l'ocupació de les finques afectades per l'expropiació forçosa, amb caràcter d'urgència, motivada per la realització del projecte esmentat.

Per aquest motiu, els titulars de qualsevol dels drets o interessos sobre els béns afectats que s'indiquen a continuació hauran de presentar-se, el dia i l'hora indicats en la llista adjunta, a l'Ajuntament de Marratxí (Camí de n'Olesa, 66).

Hi hauran de comparèixer personalment, o bé representats per una persona autoritzada adequadament, i aportar el document nacional d'identitat i els documents acreditatius de la seva titularitat o dret, i podran anar acompanyats dels seus pèrits i d'un Notari, si ho estimen oportú, amb les despeses a costa seva.

D'acord amb l'article 44 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques, aquesta convocatòria es pública a l'efecte de notificació a titulars desconeguts, o el domicili dels quals no consti en l'expedient o, si escau, havent-se intentat aquesta, no s'hagi pogut practicar.

En l'expedient expropiatori, “Edistribución Redes Digitales S.L.U.” assumirà la condició de beneficiària.

 

Palma, en la data de la signatura electrònica (7 de novembre de 2023)

El director general d'Economia Circular, Transició Energètica i Canvi Climàtic Diego Viu Domínguez

 

ANNEX

 

TITULAR

POLÍGON

PARCEL·LA

DIA

HORA

Jaime Bestard Jaume

4

254

20/12/2023

11:00

Margarita Bauzà Seguí Juan Ferrer Mas

4

255

20/12/2023

11:45