Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció primera. Nomenaments, situacions i incidències

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA D'EDUCACIÓ I UNIVERSITATS

Núm. 739185
Resolució del director general de Personal Docent de dia 17 de novembre de 2023, per la qual es modifica la Resolució del director general de Personal Docent de dia 1 de setembre de 2023 per la qual es nomenen funcionaris en pràctiques als aspirants seleccionats en el procediment selectiu convocat per Resolució de la directora general de Personal Docent de 16 de desembre de 2022

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

La Resolució de la directora general de Personal Docent de 16 de desembre de 2022 va convocar el procés selectiu d'estabilització, mitjançant el sistema de concurs oposició per a l'ingrés als cossos docents de professors d'ensenyament secundari, de professors d'escoles oficials d'idiomes, de professors de música i arts escèniques, de professors d'arts plàstiques i disseny, de mestres de taller d'arts plàstiques i disseny, de mestres i de professors especialistes en sectors singulars de formació professional a les Illes Balears.

La Resolució del director general de Personal Docent de 31 de juliol de 2023  va publicar la llista única per especialitats de tots els aspirants que han superat el procediment selectiu convocat per Resolució de la directora general de Personal Docent de 16 de desembre de 2022, per la qual es convoca el procés selectiu d'estabilització, mitjançant el sistema de concurs oposició per a l'ingrés als cossos docents.

Aquesta Resolució va ser modificada per la Resolució del director general de Personal Docent de dia 30 d'agost de 2023 (BOIB núm. 123, de 5 de setembre), mitjançant la qual es va declarar seleccionat en el procediment selectiu, convocat per Resolució de la directora general de Personal Docent de 16 de desembre de 2022, al senyor Jose Angel Munto Duran.

La base desena de la Resolució de la directora general de Personal Docent de 16 de desembre de 2022 estableix que els aspirants que han superat el procés selectiu, que compleixin els requisits i les condicions requerides per a l'ingrés al cos respectiu i que no estiguin exempts de la realització de la fase de pràctiques, o que estiguin exempts, però hagin fet una sol·licitud expressa d'incorporar-s'hi, seran nomenats funcionaris en pràctiques.

S'ha revisat que l'aspirant, anteriorment esmentat, compleix els requisits i condicions requerides per a l'ingrés al cos pel qual ha estat seleccionat.

L'article 2.5.b) del Decret 12/2023, de 10 de juliol, de la presidenta de les Illes Balears, pel qual s'estableixen les competències i l'estructura orgànica bàsica de les conselleries de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears (BOIB núm. 94, de 10 de juliol), que atribueix a la Direcció General de Personal Docent de la Conselleria d'Educació i Universitats, entre altres competències, l'ordenació i la gestió del personal docent.

El punt 1.a) de la Resolució del conseller d'Educació i Universitats de 31 d'agost de 2023 de delegació de determinades competències en matèria de gestió del personal docent en el director general de Personal Docent (BOIB núm. 124, de 7 de setembre), delega en el director general de Personal Docent, entre altres competències administratives en matèria de gestió de personal docent, la facultat de convocar i resoldre els processos de selecció derivats de l'oferta pública per a l'ingrés i l'accés a la funció pública docent, establir-ne les bases, nomenar els membres dels òrgans de selecció i valoració i establir el procediment de la fase de pràctiques.

Per tot això, dict la següent

RESOLUCIÓ

Primera.- Modificar l'annex 2 de la Resolució del director general de Personal Docent de dia 1 de setembre, en el sentit d'incorporar i nomenar com a funcionari en pràctiques a l'aspirant seleccionat que figura en l'annex d'aquesta Resolució, i assignar-li el número de registre personal.

Segona.- Determinar que el nomenament com a funcionari en pràctiques tindrà efectes administratius des de l'1 de setembre de 2023.

Tercera.- Indicar que tots els aspirants que han superat el procés selectiu estan obligats a participar en els successius concursos de trasllats per als funcionaris dels cossos docents que es convoquin, fins que obtenguin la primera destinació definitiva en l'especialitat per la qual han superat el procés selectiu.

Quarta. Aprovar l'annex que conté el nomenament com a personal funcionari en pràctiques per cos i especialitat.

Cinquena. Publicar aquesta Resolució i el seu annex en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Interposició de recursos

Contra aquesta Resolució, que exhaureix la via administrativa, les persones interessades poden interposar un recurs potestatiu de reposició davant el director general de Personal Docent en el termini d'un mes comptador des de l'endemà d'haver-se publicat en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, d'acord amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, i els articles 25.5 i 57 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

També hi poden interposar un recurs contenciós administratiu davant la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears en el termini de dos mesos comptadors des de l'endemà d'haver-se publicat en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, d'acord amb els articles 10 i 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

 

Palma, a data de la signatura electrònica (21 de novembre de 2023)

El director general de Personal Docent Salvador Ruiz Borrás Per delegació del conseller d'Educació i Universitats (BOIB núm.124, de 7/09/2023)

 

ANNEX FUNCIONARIS EN PRÀCTIQUES DEL COS DE PROFESSORS D'ENSENYAMENT SECUNDARI (0590).

Unitat territorial: ILLES BALEARS

Cos: 0590 PROFESORS D'ENSENYAMENT SECUNDARI

Especialitat: 014 LLENGUA I LITERATURA CATALANES (ILLES BALEARS)

DNI

Llinatges i nom

NRP

Accés

***6435**

MUNTO DURAN, JOSE ANGEL

***6435*57S0590

1