Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció primera. Nomenaments, situacions i incidències

AJUNTAMENT DES MERCADAL

Núm. 738625
Nomenament de personal funcionari de carrera oficial de brigada d'obres

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

D'acord amb allò que estableix l'article 136 del Text refós de les disposicions legals vigents en matèria de règim local, aprovat pel Reial decret legislatiu 781/1986, de 18 d'abril, i d'acord amb l'establert a l'article 35 del Decret 27/1994, d'11 de març, pel qual s'aprova el reglament d'ingrés del personal al servei de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears; es fa públic que mitjançant les resolucions de batlia que s'indiquen al llistat s'ha procedit a efectuar els nomenaments del personal funcionari que s'assenyala a continuació, d'acord amb les propostes dels diferents tribunals qualificadors corresponents a les diferents convocatòries de la fase de concurs de l'oferta pública d'ocupació extraordinària per estabilització de l'Ajuntament des Mercadal aprovades mitjançant Resolució de Batlía núm. 944, 945 i 972 de dia 17 de novembre de 2022 (BOIB núm. 149 de data 18/11/2022) i la posterior aprovació de correcció d'errors mitjançant resolució de batlia núm. 983 (BOIB núm. 152 de data 22/11/2022):

NR. RESOLUCIÓ

DATA

NOM I COGNOMS

DNI

PLAÇA

E0373/004025/2023

17/11/23

PONS FEBRER, JUAN ANTONIO

***9658**

OFICIAL BRIGADA D'OBRES

Atès que ha presentat la documentació requerida pel seu nomenament:

a) Declaració responsable de no haver estat separat mitjançant un expedient disciplinari del servei de cap administració pública, o dels òrgans constitucionals o estatutaris de les comunitats autònomes, ni trobar-se inhabilitats de forma absoluta o especial per a ocupacions o càrrecs públics per una resolució judicial per accedir al cos o escala del funcionariat del qual haguessin estat separats o inhabilitats, segons el model que facilitarà la direcció general competent en matèria de funció pública.

b) En el cas de ser nacionals d'un altre estat, han d'acreditar no trobar-se inhabilitats o en situació equivalent ni haver estat sotmesos a una sanció disciplinària o equivalent que impedeixi, en el seu estat i en els mateixos termes, l'accés a una ocupació pública.

c) Declaració responsable de l'aspirant declarant tenir les capacitats i aptituds necessàries per a l'exercici de les funcions de la plaça a la qual opta, i un certificat mèdic, en model oficial, que avali les capacitats i aptituds.

d) Declaració responsable de no està incurs en cap motiu d'incompatibilitat establert al règim d'incompatibilitats en el sector públic.

Atès tot l'exposat anteriorment, es nomena el Sr. Juan Antonio Pons Febrer com a funcionari de carrera de l'Ajuntament des Mercadal, oficial de brigada d'obres del grup C, subgrup C2, administració especial.

 

Es Mercadal, en la data de la signatura electrònica (20 de novembre de 2023)

El batlle Joan Palliser Riudavets