Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA D'EMPRESA, OCUPACIÓ I ENERGIA

Núm. 733368
Anunci de la Conselleria d’Empresa, Ocupació i Energia per a l’obertura del tràmit d’informació pública sobre la sol·licitud d’autorització administrativa de l’ampliació de la instal·lació d’autoconsum fotovoltaic, sense excedents, sobre la coberta de Rafa Nadal Academy (Ampliació) de 310 kW (potència total de 790 kW) en el terme municipal de Manacor (AU-01031/2023)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

D'acord amb el Reial decret 1955/2000, d'1 de desembre, pel qual es regulen les activitats de transport, distribució, comercialització, subministrament i procediments d'autorització d'instal·lacions d'energia elèctrica, i la Llei 13/2012, de 20 de novembre, de mesures urgents per a l'activació econòmica en matèria d'indústria i energia, noves tecnologies, residus, aigües, altres activitats i mesures tributàries, se sotmet a informació pública la petició de CENTRE ESPORTIU MANACOR, S.L. per donar compliment al procediment previst per a l'autorització administrativa, les característiques principals del qual s'indiquen a continuació:

Denominació: RAFA NADAL ACADEMY (AMPLIACIÓ)

Situació: carretera Cales de Mallorca, s/n, 07500 de Manacor

Dades tècniques:

- Tipus: autoconsum fotovoltaic sense excedents

- Superfície ocupada: 2.470 m2.

- 664 panells solars de 550 Wp cadascun. Potència total de pic de 365,2 kWp.

- 6 inversors de 50 kWn i 1 inversor de 10 kWn. Potencia instal·lada de 310 kWn.

- Potència total de pic amb l'ampliació: 1.038,28 kWp

- Potència total instal·lada amb l'ampliació: 790 kWn

La qual cosa es fa pública perquè el projecte de la instal·lació assenyalada es pugui examinar a:

— La pàgina web de la Direcció General d'Economia Circular, Transició Energètica i Canvi Climàtic <http://energia.caib.es>.

— El Portal de Transparència <https://www.caib.es/sites/transparencia>.

I s'hi puguin formular, al mateix temps, les al·legacions que es considerin pertinents, en el termini de trenta dies, comptadors a partir de l'endemà de publicar-se aquest anunci en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 

Palma, en data de la signatura electrónica (16 de novembre de 2023)

El director general d'Economia Circular, Transició Energètica i Canvi Climàtic Diego Viu Domínguez Per delegació del conseller d'Empresa, Ocupació i Energia (BOIB núm. 103, de 22/07/2023)