Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA D'HABITATGE, TERRITORI I MOBILITAT

Núm. 729320
Resolució per la qual se cita a termini les persones interessades en el recurs contenciós administratiu interposat per Promontoria Coliseum Real Estate, SL (PO 686/2023)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

Mitjançant ofici de 2 de novembre de 2023 la sala contenciosa administrativa núm. 1 del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears ha comunicat a la Conselleria d'Habitatge, Territori i Mobilitat la interposició d'un recurs contenciós administratiu per part de l'entitat mercantil Promontoria Coliseum Real Estate, SL, contra la desestimació presumpta de la reclamació de responsabilitat patrimonial formulada davant el Consell de Govern el 21 de març de 2023 per l'aprovació del Decret llei 10/2022, de 27 de desembre, de mesures urgents en matèria urbanística.

El TSJIB sol·licita, entre d'altres, que se citi a termini les persones interessades perquè puguin comparèixer com a demandats davant el Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears en el termini de nou dies, de conformitat amb l'article 49 i 50 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

Per tot això, dict la següent

RESOLUCIÓ

1. Citar a termini tota persona interessada perquè pugui comparèixer, si escau, com demandada davant el Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears en el procediment ordinari 686/2023, en el termini de nou dies des de la publicació d'aquesta Resolució.

2. Publicar aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 

Palma, (signat electrònicament: 15 de novembre de 2023)

La directora general de Territori i Paisatge Laura Colom Seguí