Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE SANT ANTONI DE PORTMANY

Núm. 728354
Anunci d’un nou tràmit d’informació pública de l’estudi de detall per al desenvolupament de l’ASU 32-04 del Pla General d’Ordenació Urbana de Sant Antoni de Portmany

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

La Junta de Govern Local de l'Ajuntament de Sant Antoni de Portmany, a la sessió celebrada el 2 de novembre de 2023, ha acordat sotmetre l'estudi de detall per al desenvolupament ASU 32-04 del PGOU de Sant Antoni de Portmany, ctra. cap Negret, 3, d'aquesta localitat i reordenació de volums, text refós de l'estudi de detall de: desenvolupament de l'ASU 32-04 del PGOU de Sant Antoni. Ctra. Cap Negret, 3. Sant Antoni de Portmany, a una nova informació pública, pel qual es convoca el tràmit d'informació pública per un termini de 30 dies des de la publicació d'aquest anunci al Butlletí Oficial de les Illes Balears, per tal que els qui es tenguin per interessats en aquest expedient, puguin presentar i formular-hi totes les al·legacions, els suggeriments o les reclamacions que trobin convenient.

Alhora, la documentació que conté l'estudi de detall per al desenvolupament de l'ASU 32-04 del PGOU de Sant Antoni de Portmany, estarà a disposició dels interessats al Portal de Transparència allotjat al web municipal: https://transparència.santantoni.net/t/planejament.

 

Sant Antoni de Portmany (signat electrònicament: 9 de novembre de 2023)

L'alcalde Marcos Serra Colomar