Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

SERVEI DE SALUT DE LES ILLES BALEARS

Núm. 721249
Resolució del director general del Servei de Salut per la qual es rectifica la Resolució de la consellera de Salut per la qual s’adjudica, pel sistema de lliure designació, el lloc de feina de director/directora d’Infermeria de la Gerència de l’Àrea de Salut d’Eivissa i Formentera del Servei de Salut de les Illes Balears, amb contracte d’alta direcció regulat pel Reial decret 1382/1985, d’1 d’agost

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets

1. El 28 d'octubre de 2023 es va publicar en el BOIB núm. 147 la Resolució de la consellera de Salut per la qual es convoca, pel sistema de lliure designació, la provisió del lloc de feina de director/directora d'Infermeria de la Gerència de l'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera del Servei de Salut de les Illes Balears, amb contracte d'alta direcció regulat pel Reial decret 1382/1985, d'1 d'agost.

2.  En data 9 de novembre de 2023 es va reunir la Comissió d'Avaluació a fi d'examinar les sol·licituds presentades i avaluar els aspirants. D'acord amb el que es desprèn de l'acta de la reunió, la Comissió d'Avaluació va comprovar que l'única aspirant havia presentat la documentació requerida dins el termini i en la forma escaient

3. El dia 11 de novembre de 2023 es publicà en el BOIB núm. 153 la Resolució de la consellera de Salut per la qual s'adjudica el lloc de feina de directora d'Infermeria de la Gerència de l'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera a la senyora Ana María Ribas Ahumada. 

4. Finalment, es considera convenient rectificar la redacció del punt 4 de l'apartat «Fets» d'aquella Resolució, que conté una errada en el nom de la gerència d'adjudicació per a la qual s'adjudica el lloc de feina. 

Fonaments de dret

1. L'article 109.2 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, estableix que «les administracions públiques poden rectificar, així mateix, en qualsevol moment, d'ofici o a instància dels interessats, els errors materials, de fet o aritmètics existents en els seus actes».

2. L'article 56 de la Llei 3/2003, de 26 de març, del règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, disposa que la revocació dels actes de gravamen o desfavorables i la rectificació dels errors materials, aritmètics i de fet en actes i disposicions administratives corresponen a l'òrgan que ha dictat l'acte o la disposició.

Per tot això dict la següent

RESOLUCIÓ

1.  Rectificar el punt 4 de l'apartat «Fets» de la convocatòria en relació amb la denominació de la gerència del Servei de Salut de les Illes Balears.

Allà on diu:

Una vegada analitzada la seva formació acadèmica i l'experiència laborals es considera una candidata idònia per ocupar el lloc de feina de director d'Infermeria de la Gerència de l'Àrea de Salut de Menorca del Servei de Salut de les Illes Balears.

Ha de dir:

Una vegada analitzada la seva formació acadèmica i l'experiència laborals es considera una candidata idònia per ocupar el lloc de feina de directora d'Infermeria de la Gerència de l'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera del Servei de Salut de les Illes Balears.

2.  Ratificar l'adjudicació del lloc de feina de directora d'Infermeria de la Gerència de l'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera a la senyora Ana María Ribas Ahumada.

3.  Publicar aquesta resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Interposició de recursos 

Contra aquesta resolució —que exhaureix la via administrativa— es pot interposar un recurs contenciós administratiu davant la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears en el termini de dos mesos comptadors des de l'endemà de la publicació d'aquesta resolució, d'acord amb els articles 10 i 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa. També es pot interposar qualsevol altre recurs que es consideri procedent. 

No obstant això, els interessats poden optar per interposar un recurs de reposició davant el mateix òrgan que la dicta en el termini d'un mes comptador des de l'endemà de la publicació d'aquesta resolució. En aquest cas no es podrà interposar el recurs contenciós administratiu fins que no s'hagi dictat una resolució expressa o presumpta sobre el recurs de reposició, d'acord amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

 

Palma, (signat electrònicament: 15 de novembre de 2023)

El director general del Servei de Salut Javier Ureña Morales Per delegació de conseller de Salut, Família i Benestar Social (BOIB núm. 141, de 27/09/2012)