Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DE SÓLLER

Núm. 717351
Determinació de la no aplicació de les disposicions addicionals de la Llei de la Llei 12/2017, de 29 de desembre, d’urbanisme de les Illes Balears

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El Ple, en sessió celebrada el 8 de novembre de 2023, va adoptar l'Acord relatiu a determinar la no aplicació de les disposicions addicionals de la Llei 12/2017, de 29 de desembre, d'urbanisme de les Illes Balears, afegides pel Decret Llei 6/2023, de 2 d'octubre, de mesures urgents en matèria d'habitatge que seguidament es relacionen, i feu constar que la no aplicació acordada ho serà fins a l'elaboració dels informes tècnics procedents, adequats a les peculiars característiques del municipi que permetin l'adopció de nou acord plenari destinat a determinar l'aplicabilitat total o parcial i, fins i tot, la no aplicabilitat de les citades disposicions o de qualsevol d'elles.

Determinació de les disposicions addicionals de la Llei 12/2017, de 29 de desembre, objecte de no aplicació conforme a l'Acord adoptat pel Ple, sense perjudici d'eficàcia immediata des de la seva adopció:

  • Disposició addicional dissetena. Norma temporal per facilitar la reconvenció de locals existents en habitatges
  • Disposició addicional divuitena. Norma temporal de modificació de densitat d'habitatges i per facilitar la divisió d'habitatges unifamiliars entre mitgeres.
  • Disposició addicional vintena. Norma temporal de canvi d'us i d'aprofitament als terrenys qualificats com a equipament públics i privats
  • Disposició addicional vint-i-unena. Actuacions per permetre el creixement en alçària.

El que es fa públic per a general coneixement

 

(Signat electrònicament: 9 de novembre de 2023

El batle  Miguel Nadal Vaquer)