Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

CONSELL INSULAR DE FORMENTERA

Núm. 720415
Correcció d’error de l’anunci núm. 10673 publicat al BOIB núm. 153 d’11 de novembre de 2023, titulat “Acord de limitació de l’aplicació de la disposició addicional 21a de la Llei 12/2017, de 29 de desembre, d’urbanisme de les Illes Balears, introduïda per l’apartat 5è de la disposició addicional 1a del Decret llei 6/2023, de 2 d’octubre, de mesures urgents en matèria d’habitatge”

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Vist que al BOIB núm. 153 d'11 de novembre de 2023, es va publicar l'anunci núm. 10673 d'informació pública de l'acord adoptat pel Ple del Consell Insular de Formentera de sessió de 26 d'octubre de 2023 respecte de la limitació de l'aplicació de la disposició addicional 21a de la Llei 12/2017, de 29 de desembre, d'urbanisme de les Illes Balears, introduïda per l'apartat 5è de la disposició addicional 1a del Decret llei 6/2023, de 2 d'octubre, de mesures urgents en matèria d'habitatge .

Atès que de l'examen minuciós de la votació de la proposta sotmesa al Ple resulta que una de les Conselleres del grup polític Gent x Formentera havia sortit de la sessió i desconnectat el sistema electrònic, de manera que no hi eren 17 consellers presents, sinó 16.

Atès l'establert a l'article 109.2 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques que diu:

Article 109. Revocació d'actes i rectificació d'errors.

1. Les administracions públiques poden revocar, mentre no hagi transcorregut el termini de prescripció, els seus actes de gravamen o desfavorables, sempre que tal revocació no constitueixi dispensa o exempció no permesa per les lleis, ni sigui contrària al principi d'igualtat, a l'interès públic o a l'ordenament jurídic.

2. Les administracions públiques podran, així mateix, rectificar en qualsevol moment, d'ofici o a instància dels interessats, els errors materials, de fet o aritmètics existents en els seus actes.

Per tant, cal rectificar l'error comès a l'anunci núm. 10673 publicat en el BOIB núm. 153 d'11 de novembre de 2023, de la següent manera,

On diu:

“(...)

Sotmès a votació dels 17 membres que formen Ple de la corporació, per majoria absoluta, amb la següent composició i votació: el vot a favor dels 9 representants del grup polític Sa Unió de Formentera PP-Compromís (que formen l'equip de Govern) i l'abstenció dels 5 representants del grup polític Gent x Formentera i dels 3 representants del grup polític PSIB-PSOE, adopta, sobre la base de la proposta transcrita, el següent:

(...) “

Ha de dir:

“(...)

Sotmès a votació dels 16 membres presents (dels 17 membres que formen Ple de la corporació), per majoria absoluta, amb la següent composició i votació: el vot a favor dels 9 representants del grup polític Sa Unió de Formentera PP-Compromís (que formen l'equip de Govern) i l'abstenció dels 4 representants presents del grup polític Gent x Formentera i dels 3 representants del grup polític PSIB-PSOE, adopta, sobre la base de la proposta transcrita, el següent:

(...)”

La qual cosa es fa pública als efectes oportuns.

Formentera, a data de la signatura electrònica (13 de novembre de 2023)

El president del Consell Insular de Formentera Lorenzo Córdoba Marí