Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE MARRATXÍ

Núm. 720390
Extracte de les bases i convocatòria de la concessió d'ajudes a usuaris del primer cicle d'Educació Infantil per al curs 2023-2024

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Ref. BDNS 727055

De conformitat amb el previst als articles 17.3.b i 20.8.a de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions, es publica l'extracte de la convocatòria, el text íntegre de la qual es pot consultar a la Base de Dades Nacional de Subvencions

(http://www.infosubvenciones.es/bdnstrans/GE/es/convocatoria/727055):

Primer. Beneficiaris.

2.1. Es consideren beneficiaris de l'ajuda d'escoleta els pares, mares o tutors legals d'aquells infants de 0 a 3 anys matriculats en algun centre de primer cicle d'educació infantil dels denominats centre assistencial (s'exclouen per tant les Escoles Municipals i les que pertanyen a la Xarxa Complementària del Govern) i que estiguin empadronats en el municipi de Marratxí. És a dir, ha d'estar empadronat a Marratxí com a mínim el nin i un dels progenitors o tutor legal.

Es tindrà en compte com a requisit per obtenir la corresponent ajuda únicament el període d'escolarització dels beneficiaris en el que no hagi tingut vigència cap conveni de gratuïtat subscrit entre el corresponent centre i el Govern de les Illes Balears. Consegüentment sols se subvencionarà proporcionalment, donat el cas, el període de funcionament de l'escoleta com a centre assistencial.

2.2. En els casos de separació o de divorci, únicament pot sol·licitar la prestació la persona que exerceix la guarda i custòdia de l'infant.

2.3. La persona beneficiària és la que presenta la sol·licitud i exerceix la guarda i custòdia de l'infant. En el cas de guarda i custòdia compartida, només pot sol·licitar l'ajuda una de les dues persones que l'exerceixen.

Segon. Objecte.

1.1. És el de col·laborar, mitjançant l'atorgament d'ajudes d'escoleta, a subvencionar les despeses d'ensenyament d'aquells nins que empadronats en el municipi de Marratxí vagin a Escoles d'Ensenyament Infantil que no rebin la subvenció de gratuïtat del govern Balear.

1.2. L'àmbit d'aplicació material d'aquesta convocatòria és el municipi de Marratxí, de forma que únicament poden trametre sol·licituds els beneficiaris que estiguin empadronats en el municipi de Marratxí, tant l'infant com el pare, la mare o tutor legal.

Tercer. Bases reguladores.

Ordenança General de Subvencions de l'Ajuntament de Marratxí.

Quart. Quantía.

Per atendre les obligacions de contingut econòmic que es deriven de la concessió de l'ajuda d'escoleta objecte d'aquesta convocatòria existeix crèdit adequat i suficient a l'aplicació pressupostària de l'Àrea d'Educació 326.01.48900.

La quantitat màxima destinada per l'exercici 2023 és per import de 60.000,00 €.

Cinquè. Termini de presentació de sol·licituds.

Serà de DEU DIES HÀBILS comptadors a partir de l'endemà al de la publicació d'aquestes bases al web municipal i finalitzarà el dia 5 de desembre (inclòs) de 2023.

Marratxí, 14 de novembre de 2023

El batle Jaume Llompart Caldés